Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama pomóżcie mam dylemat

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie Mam straszny dylemat Mam 1,5 roczną córkę W macierzyństwie odnalazłam się i nie wyobrażam sobie mieć tylko jedno dziecko Czuje że ogromem mojej miłości obdarzyłabym co najmniej 2 I tu mam dylemat Żałuje że nie wzięłam się za to szybciej Jestem na urlopie wychowawczym do grudnia i planowo w styczniu wracam do pracy Mała będzie miała 20 mc Mam rozpoczętą ważną szkołę którą kończyć będę w 2016 roku i wiązać się to będzie z kilkoma wyjazdami na dłużej tzn 2 tyg Chciałabym z jednej strony wrócić już do pracy ale chciałabym też mieć jeszcze jedno dziecko Nie chciałabym by różnica wieku była duża Moja praca jest niebezpieczna dla ciąży i jak na początku ciaży mogłabym pracować to od momentu widocznego brzuszka musiałabym dla dobra dziecka iść na l4 no i na pewno wzięłabym roczny macierzyński Tak więc przerwa w pracy ogromna no i ta szkoła W sumie o prace tak się nie martwię bo amm dobry zawód ale .... no właśnie nie wiem czy podołam

Gość gość
Ja mam różnice między dziećmi 14 lat. Tak się życie ułożyło

Gość gość
To działaj, może zajdziesz w ciążę przed końcem wychowawczego. Ale bierz pod uwagę, że z ciążą nie zawsze jest tak "hop siup" i może zdążysz wrócić do pracy. Poczytaj fora staraczek. Życie pisze inne scenariusze, niż my sobie wymyślimy. Ja planowałam, że między dziećmi będzie minimum 3 lata różnicy, a będzie 2 ;-) Nie na wszystko mamy wpływ. Powodzenia.