Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Misio1 jesteś takim samym skürwielem jak ci ruscy komuniści

Polecane posty

Gość gość

Ty zdrajco Polski

Gość gość
zostaw mojego misia ❤️

Gość gość
a ty czasem nie piszesz z jednego z najbardziej z nienawidzonych kraju przez Polaków ? Sądzisz ,że szkopy chcą dobrego dla Polski ? A krowa merkelowa bedzie dbała o nasze ykhmm... wspólne sąsiedzkie interesy? Bliżej nam do Rosjan oraz całego wschodu jak do szkopa który od setek lat kombinuje jak z***bbaaać Polskę i Polaków :)

>>>Misio1 jesteś takim samym skürwielem jak ci ruscy komuniści<<< Wczoraj miałem przyjemność, rozmawiać z jednym z lepszych w Polsce matematyków :D. Facet przekroczył osiemdziesiątkę i nadal potrafi analizować problemy, których Ty nigdy w życiu nie pojmiesz :D. Jest Sybirakiem. Jego śp. matkę zesłano za napisanie przed wojną, ostrego artykułu przeciw komunizmowi. Na zsyłce rąbała lasy razem z dzieckiem. Przeżyli. Potem w PRL nadal miała "wilcze papiery" i nie mogła pracować w zawodzie. Pracowała fizycznie i musiał jej pomagać. Nie przeszkodziło mu to, w zdobyciu DOSKONAŁEGO wykształcenia i staniu się uznanym na świecie autorytetem, w dziedzinie matematyki. Pytałem co sądzi o tamtych czasach. Był zachwycony Rosjanami, którzy pomagali im na Sybirze i od których (tych wykształconych) wiele się nauczył :). Tak już jest, że ci, którzy Sybir widzieli naprawdę, szanują Rosjan, a takie matoły jak Ty, które nigdy w życiu niczego nie doświadczyły, najwięcej wrzeszczą o komunistach i wyładowują swój gniew szcząc na groby Rosjan. Przez takie śmiecie wybuchają potem wojny i giną niewinni ludzie. Nie jestem zwolennikiem komunizmu, a mój przodek dzielnie tłukł bolszewików na Ukrainie (w 1920). Wiem jednak, że jedynym naszym sojusznikiem pod koniec i po II wojnie światowej byli Rosjanie. Nie twierdzę, że byli idealni i nas kochali, ale NIGDY nie mieli w planach wymordowania wszystkich Polaków, a to już lepiej niż inny nasz sąsiad (obecny "sojusznik") :).