Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wam daje siłę do życia ?

Polecane posty

Gość gość

oprócz pracy :P

Gość gość
przyjaźń, bycie potrzebnym

Ja już tracę siłę do wszystkiego 1. Praktycznie nie znam języków obcych 2. Porzuciłam szkołę policealną 3. Nie zdałam egzaminu zawodowego w technikum 4. Nie zdałam matury co za tym idzie nie poszłam na studia 5. Nie mam dobrej pracy 6. Mam umiarkowany stopień niepełnosprawności, rentę socjalną i pół etatu 7.Nie mam prawa jazda i nawet nie mogę sobie na to pozwolić bo nie nadaję się do tego. 8. Nie wiem nawet jaki interes otworzyć a powinnam, chcę mieć stałe zajęcie (które dobrze prosperuję).

Gość gość
ja juz mam dosyc wszystkiego

Gość gość
Mi siłę do życia daje fakt, że co dzień mogę lizać cipkę swojej partnerki, bez tego zycie nie miałoby sensu :P

Gość gość
a masz duzo krost na jezyku? ;-)

Gość gość
to masz szczescie

Gość gość
siłe daj mi facet :) siłę daje mi miłość siłę daja mi przyjaciele sąsiedzi i znajomi no i oczywiście wy kafeterianie :P

Gość gość
To nie szczęście, po prostu chciałem mieć dziewczynę której mógłbym co dzień to robić i mam, szczęście nie ma tu nic do rzeczy, liczą się chęci :)

Moje dzieci. Poza tym wierzę w swoją z******tość. Przeszłam tyle wertepów, j,estem poharatana, ale i tak bardzo dumna z siebie, że dałam radę... I dam dalej ;) i to mi daje siłę...satysfakcja, że mimo trudności potknięć a nawet upadków, dałam radę :)

Gość gość
mi siłę do życia daje moja praca przy produkcji patyczków kosmetycznych, codzienny widok różnokolorowych patyczków i wacików wywołuje w mnie chęć do życia :)

Gość gość
Moja wyobraźnia... Zbyt bujna wyobraźnia..

Gość gość
niespecjalnie potrzebuję dodatkowej siły do życia - po prostu żyję, nie wymaga to ode mnie nadnaturalnego wysiłku :P

Gość gość
Dzieci, dzięki którym nie muszę na powrót zaprzeczać najprostszym odruchom i wrażeniom stanowiącym o tym czy się żyje czy tylko życie udaje. Żona, która dzięki oddaniu i kobiecej intuicji nie raz uchroniła mnie przed mieliznami, których sam w porę nie dostrzegałem. Wybrani pisarze pozwalający mi uznać człowieka jako takiego za całkiem znośną istotę. Tzw. Opatrzność czyli kilkanaście zdarzeń z życia, które należałoby uznać za DOSKONAŁY przypadek. No i, rzecz jasna, ja sam. ;)

Gość gość
Ja nie mam sił. "Nie chcem ale muszem" oto moje kredo, autor tej złotej myśli jednak gdzieś doszedł w swoim życiu więc może i mnie się uda.

Gość gość
mi samo życie daje siłę,nowe wyzwania,sytuacje się dzieje,, a ja tylko surfuję na tej fali,mając jednak wpływ na kierunek "deski":)