Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

dziewczyny co na wypadanie włosów? błagam pomóżcie

Polecane posty

Gość expert od łysienia
możesz kupować, nic strasznego się nie stanie...

Gość gość
Do exsperta z bozej laski.Wczoraj polecilam bardzo dory integrator i szampon ,odrzywke i ampulki firmy R.... To nie jest zadna reklama tylko napisalam co dla mnie bylo pomocne!Wiec nie podskakuj i nie obrazaj ludzi jak sie nie znasz!Zaloze sie ze nawet nie wiesz co to takiego sa te srodki (przepisane przez prawdziwego lekarza)i nie orientujesz sie jaki maja sklad!

Gość gość
Prawdziwy lekarz najpierw zaleca badania krwi i moczu i ewentualnie tarczycy i pozniej stawia diagnoze.Jestes smieszny i zalosny!Sam sobie jedz orzeszki i pij soczki z pomidorow -pomoga tak jak umarlemu kadzidlo.Twoje informacje posiadaja dzieci w przedszkolu.Arogancja zas i glupota to jes twoja specjalnosc!Kazdy glupi tylko ty najmadrzejszy!

Gość autorka  tego tematu
głupota i bezmyślność ludzka nie zna granic. EKSPERCIE proszę tylko nie wdawaj się w dyskusję z ludźmi którzy nie opanowali nawet czytania ze zrozumieniem!!!!! dlatego i ja pozostawię bez komentarza wypowiedzi głąbów typu postu z 01:12 🖐️

Gość gość
Jaki tam exspert od lysienia?Chyba exspertod pitolenia glupot .lekarz ma wyksztalcenie i posiada troche kultury i taktu .Nigdy by tak wszystkich po gburowatemu nie krytykowal.Pewnie to jakis stary lysy jak du.pa dziad co troche przeczytal na internecie i sie wyrzywa !

Gość gość
Mysle ze Autorka tego tematu i Exspert to jedna i ta sama osoba!

Gość autorka  tego tematu
a ja myślę, że jakiś kretyn próbuje na siłę sprowokować ludzi którzy w przeciwieństwie do niego mózgu używają do innych celów niż bezproduktywne wymyślanie bzdur. i to by było na tyle w temacie.

Gość gość
Ile kosztuja te tabletki Rigenerforte i gdzie mozna je kupic.Czy konieczny jest do tego ten szampon i odzywka?Ile czasu trzeba to stosowac?

Gość gość
Słyszałam o czymś takim nowym jak Hairmastic Advanced Growth Stimulator...zamierzam kupić i przetestować.

Gość gość
Jak zawsze reklama

Gość ollaaaa_90
próbowałaś dodać do diety olej lniany? tłuszcze nienasycone przyczyniają się do poprawy kondycji włosów. Możesz spożywać go codziennie 1-2 łyżeczki lub olejować włosy. Gwarantuje Ci, ze po kilku miesiącach włosy będą odżywione i będą mniej wypadać. Ja od roku stosuje lenvitol i jestem w szoku jak bardzo poprawił się stan moich włosów :)

Gość Pati89_
Tak, ja kupiłam 2 miesiące temu, z dokładnie, tego samego źródła. Przyznaję, ze na początku nie pokładałam w tym specjalnych nadziei, bo już sama strona wygląda na dość amatorską, no ale o gustach nie powinno się dyskutować, ale do sedna... Uzywam od 2 miesięcy i włosy są, jakby to powiedzieć... No jak z reklamy :)

Gość gość
Jak z reklamy? Serio włosy moga tak wyglądać? Myślałam, że takie rzeczy to tylko w filmach :P

Gość gość
Mojej córce wypadały włosy. Ludzie z forum poradzili żebym zmieniła szampony i odżywki na te z firmy Ziaja i są efekty bo przestały wypadać. Wcześniej kupowałam Loreal.

Gość mirosława123
Mogą! Serio, moje też tak wyglądają. Polecam i szampon i olejek. Efekty wow!

Gość tatsi
Używałam tych z Ziaji i wcale nie są takie wow, właściwie to są przeciętne. Dużo lepsze efekty zauważyłam po olejku Senso Duo.

Gość HAIRMAX
Pomysł na wyjątkowy prezent :) KONIEC Z WYPADANIEM WŁOSÓW! Najszybsza terapia laserowa na świecie! Gwarancja zwrotu pieniędzy! www.hairmax.net.pl -10% RABATU kod rabatowy: BN2016 PROMOCJA WAŻNA DO 31.12.2016

Gość gość
Mi pomogł ten produkt http://track.easyprofits.com/1d919b jest na prawdę rewelacyjne . Borykałam sie z tym problemem ładne kilka miesiecy aż wkoncu poleciła mi go znajoma .Troszke jest drogi ale bardzo wydajny . Wart swojej ceny. Nie zmienie juz go na żaden inny . Serdecznie polecam

Gość gość
a kojarzy ktos te lasery do włosów?? widziałam jakiś czas temu że testowała je Pani gadżet. http://hairmax.net.pl/produkty/ Ktoś już próbował, bo właśnie sobie zamówiłam taki jeden, bo nic inego już mi nie pomagalo.

Gość gość
ANTYDEPRESANTY POWODUJĄ WYPADANIE WŁOSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Hokuspokusx
tylko nie bierz hairstim, czytałam opinie że to straszna lipa

Gość Kasia

U mnie problem z wypadaniem włosów była bardzo poważny, co dzień miałam pełno na grzebieniu i poduszce rano. Zrobiłam zabieg z mezoterapii i bardzo dobre rezultaty uzyskałam. Włosy zaczęły mi mniej wypadać , a nowe które odrastają sa silnijesze i grubsze. Wcześniej stosowałam , różne preparaty na wypadanie włosów, ale mezoterapii pomogła mi najbardziej. Moge polecić miejsce gdzie robiłam zabieg Bonjour w Gliwicach.

Kiedyś sama miałam ogromny problem z wypadaniem włosów... znalazłam tego bloga: wlosomaniaczkapl.wordpress.com znalazłam tam specyfik do włosów dzięki któremu moje włosy całkowicie ożyły 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się