Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwykły cukier zamiast brązowego

Polecane posty

Gość gość

Czy mogę dodać do ciasta zwykły cukier zamiast brązowego, który jest w przepisie? Czy wpłynie to na to ciasto negatywnie? Będąc w sklepie zapomniałam o tym cukrze:/ Mam tylko zwykły i nie wiem, czy mogę robić ze zwykłym, czy mam wracać do sklepu. Z małym dzieckiem to znowu prawdziwa wyprawa. Ciasto to brownie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Możesz dać zwykły nic sie nie stanie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ciasto straci odrobinę charakteru, bo brązowy cukier ma jednak wyrazistszy smak i specyficzny aromat, ale jak najbardziej możesz użyć zwykły cukier, nie zmieni to struktury ciasta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×