Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka123

gdybym była facetem to bym cie zerżneła

Polecane posty

Gość Kaśka123

kiedyś będąc w barze z moim facetem poznaliśmy parę kilka lat starszą od nas ale bardzo atrakcyjna. Po kilku drinkach my kobiety poszłyśmy do toalety. Przy lustrze tamta powiedziała do mnie " Kaśka jakbym była facetem to bym cie zerżnęła" jak myślicie czy to był jakiś ukryty przekaz?? Może ona jest bi i chcieli zabawić się we 4???? Może ktoś miał coś podobnego??

Gość Najszybszy w mieście
co to był za bar?😴

przypadkiem ja tak mam.. sa niektore kobiety ktore chetnie bym zerznela bedac facetem .. a ze nim nie jestem, to ich nie zerzne. po prostu nie mam ciagot w tym kierunku :) ale gdybym byla facetem to.... to niektorych wcale bym nie chciala zerznac, a one jednak sa rzniete przez facetow ;)

Gość Kaśka123
może tak mówiła bo jest bi i miała ochotę na mnie tak twierdzi mój facet

no co dottore :D.. co cie tak rozbawilo?? .. taka prawda.. :D swojemu wtedy jeszcze nie zieciowi powiedzialam, ze gdybym byla facetem, to nigdy w zyciu nie ozenilabym sie z moja corka.. ale jak jest kamikadze, to sie nie bede sprzeciwiala .. lubi ryzyko, to niech ja bierze... i on jest kamikadze :D... a ja nie jestem facetem :P:D

Gość gość
Frida "fajna" matka z ciebie :O

Gość gość
Hej Frida, w koncu cie znalazlem hehe :D

Gość Iv_ona25
Ja sądzę że ona nie ma ciagot do kobiet ale ty jesteś atrakcyjna. Ja juz kilka razy użyłam takiego określenia podkreślając urodę koleżanek.

Gość gość
Tyleczek elegancko ogolony :p

Gość gość
Hahaha no okej, odpuszcze ci jak nie chcesz :p

Gość Lara C
Gdybym była facetem pasjami rżnęłabym niegłupią,piersiastą brunetkę. Frido :-) święte słowa.Praca ciężka,ale efekt wart zachodu.

gosciu, no tez sobie wymysliles 😴 .. najpierw pokaz ten tyleczek, bo moze oszukujesz :P lara, nie mam okreslonego typu urody kobietki do rzniecia ;) .. musi miec w sobie to "cos".. a nie kazda ma. z kobietami jest podobnie jak z facetami.. albo ma to "cos" albo.. niech go biora inne.. pod tym wzgledem nie jestem zachlanna 😴 tak sie sklada, ze jestem utytulowana matka i tesciowa.. a co! wolno mi ;)

Gość gość
Lubisz meskie tyleczki? :)

Gość gość
Zawsze sie zastanawialem, co kobiety widza w meskich tyleczkach :)

Gość Kaśka123
Moim marzeniem jest stosunek oralny z włosami łonowymi Włodzimierza Lenina :)

Gość gość
ja pragnę ujezdzac o***t mojego brata kaktusem

Gość Kaśka123
Najlepsze są te z wielkimi kolcami :) wchodzą w pupuńkę jak w mięsko świni, ale gorzej z wyjęciem :(

Gość gość
To dobrze ze zdarza mi sie czasami pocwiczyc miesnie tyleczka :p

akurat na to pytanie nie umiem odpowiedziec, albowiem nie jestem wieloma kobietami :P:D ... osobiscie niczego osobliwego nie widze.. po prostu zwykly meski tylek... naturalnie nie u kazdego faceta. jesli "on" ma to "cos", to tylek jest mile widzianym extra seks-gratisem :P

Gość gość
jak zle sie wyjmuje to troche delmy do dupki i po sprawie :) zaprowadzilem mojego mena do lewiatana i kupilismy delme, kaktusa i kondomy, pani ekspedientka nie wiedziala gdzie oczt podziac :)

Gość Kaśka123
Od delmy lepsza jest Rama Aero. Ale od biedy niech będzie i ta delma. Później jak wypłynie z tyłka, można bułki posmarować.

hmmmm.. jesli chodzi o aero.. to nie wiem.. nazwa wskazuje, ze mozna sie spodziewac niespodzianki ;)... ale ja sie nie znam na margarynach, bo smaruje maslem :)