Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka meza ma miec drobny zabieg, a ja jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość
Taaaaaa,mąż pojedzie teraz, autorka się rozrodzi przed terminem i dopiero afera będzie :D Stara baba a zachowuje się jak rozpieszczony bachor.

Gość gość
Autorka ma prawo chcieć, żeby ojciec był przy porodzie. Korektę ucha można przesunąć. Poza tym jak już ktoś zauważył ta niby eks o nicku "nie moge tego czytać" coś ściemnia. Ojciec ma być przy córce bo ona musi pracować, ale to niby poważny zabieg?? Gdyby to miał być poważny zabieg każda normalna matka zaplanowała by wolne, więc albo zabieg to jakaś drobnostka albo eks ściemnia. Jak dla mnie to manipulacja, która ma zepsuć relacje w nowej rodzinie eks męża.

Gość gość
Ten temat chyba zebrał największe ścierwo i tępotę umysłową w Polsce, tak głupich bab to ja jeszcze nie widziałam.

Gość gość
S****wo? Chyba piszesz o sobie,bo tu w przeciwieństwie do ciebie nikt nikomu tak nie ubliża. Jak nie masz nic mądrego do przekazania to wez kliknij w x w prawym górnym rogu.

Gość gość
21:29 dobre spostrzeżenia . taki powazny zabieg a matka jedna będzie w pracy.. Ale ojciec ma dymac z zza granicy.

Gość gość
no i facet ma przesrane ...na własne życzenie hehe

Gość gość
Autorko,co tam u ciebie?

Gość gość
no jaka moze byc sytuacja u znudzonej autorki,ktora wymyslila temat,weszla dla kontroli i podkrecenia z dwa razy i..klops,bo to prowo.

Gość gość
Chyba wszystko już zostało powiedziane.

Gość gość
Halo i jak sie rozwija akcja,autorko??

Gość gość
Kogo wybral? Gadaj.. :->

Gość gość
Ej autorko czemu się nie odzywasz? Czyżby Ci się skończyły pomysły na kłamstwa, bo ludzie odkryli, że to prowo?

Gość gość
gość dziś Ej autorko czemu się nie odzywasz? Czyżby Ci się skończyły pomysły na kłamstwa, bo ludzie odkryli, że to prowo? xxxxxxxxxxxx ha ha ha padłam ze śmiechu. Przecież ten temat na kilometr śmierdzi prowokacją :D

Gość gość
Oczywiscie, ze to byla prowokacja idiotki :D Ale dalyscie sie nabrac jak zwykle. Ile razy nie zaloze kretynskiego prowo tyle razy szczekacie i ujadacie jak suki :D Hahahahaha! Juz dzisiaj na trzy moje prowokacje dalyscie sie naciac :D I w kazdej z nich wyklocalyscie sie o swoje racje, hahaha!

Gość gość
Ja myślę ze to nie prowo tylko ex co tu pisala powiadomila twego chlopa i masz p********e

Gość gość
Ojciec powinien być z dzieckiem, druga babka zawsze będzie już DRUGA jak i jej dziecko.

Gość gość
gość wczoraj Oczywiscie, ze to byla prowokacja idiotki smiech.gif Ale dalyscie sie nabrac jak zwykle. Ile razy nie zaloze kretynskiego prowo tyle razy szczekacie i ujadacie jak suki smiech.gif Hahahahaha! Juz dzisiaj na trzy moje prowokacje dalyscie sie naciac smiech.gif I w kazdej z nich wyklocalyscie sie o swoje racje, hahaha! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ogarnij się autorko, co myślisz, że co w tym temacie nie widać prowokacji. Wql ten Twój temat to bardzo marna i żałosna prowokacja :D

Gość gość
Autorka jest dorosla, w razie akcji porodowej pojedzie do szpitala, zajmie sie nia personel. Zreszta moze wcale nie urodzi w tym terminie, w orym corka jej meza ma zabieg. A dla dziecka to bardzo wazne, zwlaszcza, ze tatus widuje je rzadko.

Gość gość
"Ogarnij się autorko, co myślisz, że co w tym temacie nie widać prowokacji. Wql ten Twój temat to bardzo marna i żałosna prowokacja " :D Naprawde? Na cale 6 stron rozpisywalyscie sie z radami, zlorzeczeniami, wyklocalyscie sie miedzy soba kto ma racje :D Inne tematy - prowokacje to samo - wasze glupie rady, klotnie, i wulgaryzmy :D Glupie jestescie a z glupich zawsze sie smieja.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a matki to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie k***y matki to niech zap*****la! 333 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
zadowolona ta co prowo temat zalozyla? co ci daje oprocz smiechu takie prowokowanie?zapeniasz tym wlasne puste zycie,ze ci adrenalinki sie chce?to tylko net a twoj poziom zenua.

Gość gość
Jak to co mi daje? Badam was tak jak robale pod mikroskopem :D Im durniejsze prowo tym wiecej was tam sie zbiega, radzicie :D klocicie sie :D wyzywacie :D Z durnia zawsze wiekszego durnia mozna zrobic. Zabawa z glupkow to fajna rzecz. Rzucam sukom ochlap a suki zbiegaja sie, ujadaja, gryza i szczekaja :D Hahahaha.

Gość gość
I co autorko urodziłaś w terminie? :->

Gość gość
ach tu autorka,witam was moje drogie,tak wiec przedstawiam wam sytuację: jeszcze nie urodzilam ale chcę zeby maz byl cały czas ze mn ą bo jak pisałyscie moge się poslizgnac pod prysznicem albo moge miec cesarke i jak sobie wtedy poradze? przeciez musi mi ktos zawiazywac buty i wogole wszystko donosic bo teraz leże cały czas w łozku. Wkoncu to ciaza nie? to trzeba tylko lezec****achniec. A ta mala niech spada niech sobie przesuną jej operacje co mi tam.Ja musze miec meza tu i teraz i nie oddam nikomu!!

Gość gość
żałosna prowokacja...

Gość gość
mega tematy to o teściowych,mamuśki,kochanki i konkubiny -obraz społeczenstwa

Gość gość
gość wczoraj ach tu autorka,witam was moje drogie,tak wiec przedstawiam wam sytuację: jeszcze nie urodzilam ale chcę zeby maz byl cały czas ze mn ą bo jak pisałyscie moge się poslizgnac pod prysznicem albo moge miec cesarke i jak sobie wtedy poradze? przeciez musi mi ktos zawiazywac buty i wogole wszystko donosic bo teraz leże cały czas w łozku. Wkoncu to ciaza nie? to trzeba tylko lezec****achniec. A ta mala niech spada niech sobie przesuną jej operacje co mi tam.Ja musze miec meza tu i teraz i nie oddam nikomu!! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Właśnie droga autorko widać, że ten Twój temat to prowo. Wiesz dlaczego? Dlatego, że pisałaś wcześniej, a konkretnie na trzeciej stronie: gość 2014.10.11 tu autorka, wcoraj się zle poczulam i poszlam sie polozyc. Dziewczyny ja mam termin na 21, a 20 corka ma zabieg, maz musialby leciec w niedziele i wracac dopiero 23 bo inaczej nie ma samolotow. Oczywiscie moze sie zdarzyc ze nie urodze jeszcze, ale co jesli tak?Nie napisalam, ze jest z nami moja mama i to jest jego koronnym argumentem ze sama przeciez bedesmutas.gif wczoraj mi powiedzial, ze polecismutas.gif Piszesz , że ta córka ma zabieg na 20. 10, a już jest listopad i ty piszesz o przesunięciu zabiegu dla tej małej, a pewnie już dawno wykonali ten zabieg. Wiem może jutro wyskoczysz i się okaże, że ta mała wcale nie miała tego zabiegu :p