Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstanie.Słusznie?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy na etapie "powrotu do siebie" przez ostatnie miesiace duuuzo sie kłócilismy. Mamy małe dziecko. Nie mamy ślubu , mieszkam z rodzicami. od dwóch tygodni mielismy wszytsko naprawic i spróbowac. Ostatnio mowiłam Mu ze bede miała wizyte u lekarza w stolicy to po wizycie skocze na zakupy bo musze kupić sobie sukienke ( bede matką chrzestna;p i moze cos jeszcze. Cały czas siedze w domu z dzieckiem wiec raz na jakis czas chciałam sie wyrwac. Powiedział mi sam z siebie ze pojedzie ze mną . Pojechalismy na hale targowe. Jestesmy na miejscu a on do mnie ze umówił się z P, bo on tam pracuje, ze zabierze go dobre jedzenie. Mysle sobie mnie nie zapyta czy zjadłabym z nim ale nic ide na sklepy a on niech idzie. Pochodziłam troche jakies 45 minut i nie widziałam sukienki takiej jakiej chciałam na długi lub 3/4 czarna.Spotkałam "mojego po drodze" i mówie chodź jedziemy stad do galeri szkoda czasu nic tu nie znajde, a on chyba sobie zartujesz ja w korki nie bede jechał ide do P bo czeka na mnie i poszedł sobie, mnie zostawił. Wiec ja pisze ze czekam na niego i ze jade autobusem jak nie przyjdzie do domu. mieszkamy 130 km od wawy.. a ten nic... za 30 minut przyszedł. Najpierw kazał mi jechac autobusem a potem powiedział ze mnie zawiezie. Ale zaczelismy sie kłócic bo on chciał wrócic na 16 do domu pograc w tenisa.No i powiedział ze nienawidzi ze mną jeździć , ze z ludźmi inteligentnymi to mógłby jeździc ale nie ze mną ze jestem idiot.. , ze mam sie zamknąc i nie odzywac. Ja tez mu ubliżałam i popłakałam sie. Chciałam juz wracac do domu ale on sie uparł i wysadził mnie na parkingu w galeri. Odjechał tak szybko ze ledwie zdazyłam zamknąc drzwi.. Chodze pod tej galeri zapłakana i nie wiem czy ktoś mi przysłonił sukienki ale nie widze zadnej. Nagle wyszedł mi z naprzeciwka , udaje ze mnie nie zna ,Wkońcu sie zatrzymuje i pokazuje co kupił nasze córce. Jak ja to zobaczyłam myslałam ze padne. Czarna kukła.Bez oczu, bez nosa, poprostu głowa cała czarna i 5 nóg. Mowie Ty to kupiłes za 50 z? takie dziadostwo idź to wymień. Szlak mnie trafił ze córka potrzebuje kurtki na zime butów . On sie o to nie martwi tylko ja musze kombinowac a wydaje pieniadze na takie głupoty. Oddał to ,potem wyszeł ze sklepu i udał ze mnie nie zna juz . Poszlismy na parking . Wyszedł sobie i pali przy samochodzie a ja stoje kilka kroków dalej ,za chwile ida jakies 3 dziewczyny ( juz widziałam ze zrobi mi na złosc) usiadł na masce i widze jak sie usmiecha do nich i trenuje cos a one tez sie zaczeły do niego usmiechac az wkoncu nie wytrzymałam i wsiadłam do samochodu. W drodze powrotnej powiedziałam mu ze nadal ma mnie za smiecia. Ze koledzy sa wazniejsi. Jego potrzeby tenis i inne.Jeszcze na moich oczach baiw sie w podryw?Nie wiem co robic , ale on mnie niszczy. Moze i go kocham ale jego zachowanie, obojętnosci , usmieszki do innych , ogladanie sie za innymi, nazywanie mnie idiotką:((( teraz tak siedze i mysle czy dobrze zrobiłam. Ma jutro nie przyjeżdzac tylko np 3 razy w tygodniu? on tłumaczył sie chciałas to pojechałem z toba do galeri wiec nie wiem za co sie nie odzywasz. Ale pominał wyzwiska , kłótnie i całą sytuacje.

Gość gość
to po co z nim jesteś? z tego co piszesz wynika że łączy was tylko dziecko

Gość gość
Tak to jest, jak dzieci biorą się za rozmnażanie.