Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hellena37

Mężczyźni, chłopcy, jak przyjęliście świadomość, że kobiety mają menstruację?

Polecane posty

Gość Hellena37

Jakby nie patrzeć, jest to dosyć obrzydliwe. Jak nastąpiło Wasze uświadomienie, jak to przyjęliście? Czuliście obrzydzenie, odrazę? Jak do tego podeszliście?

Gość gość
prawdziwy rycerz krwi na mieczu się nie lęka

Gość gość
mnie to obrzydzają fochy i z miany nastroju u mojej dziewczyny reszta mnie nie szokuje nie czuje odrazy.

Gość gość
Moj partner to nawet na Moj tyłek ni patrzy w okres tak go obrzudza obrzudza

Gość gość
Póki nie interesowałem się seksem, to nie miałem zdania na ten temat, a gdy już zacząłem się interesować, to miałem to gdzieś i nie widzę w tym nic obrzydliwego, tak ma być i nic się z tym nie zrobi :)

Gość Hellena37
Tak, ale uświadomienie sobie, że kobiety mają menstruację to jedno z tych uświadomień, które burzą dziecku dotychczasowe widzenie świata. Jest to dosyć zadziwiające, że z narządów płciowych leci co miesiąc krew, i na dodatek jest to oznaka zdrowia, nie choroby.

No niestety, menstruacja to parę ciężkich dni, w których kobieta jest wyłączona z obiegu, rzeczywiście może bardziej przez swoje zmienne nastroje. No ale dopiero jest problem, kiedy okres nie nadchodzi w wyliczonym terminie;) Ale do czego zmierzasz w ogóle swoim pytaniem?

Gość gość
Chyba bardziej dziewczyny są tym zdziwione niż faceci, nas to nie dotyczy, a co nas nie dotyczy to mamy to gdzieś :) Ja nie widzę nic obrzydliwego w tym, nawet seks w trakcie mnie nie zraża.

Gość gość
Jak mozna się Brzydzic czegos u ukochanej Osoby!!Ja maiałam podczas porodu wydalenie kalu.Był mąż i nie było problemu.Bo jak będziesz na starość będziesz w pampersach to zgnijesz żywcem bo to obrzydliwe by cię przewinać!!Ciemnota!!Ja mam meża przy każdym badaniu u ginekologa na fotelu wspierał poród bo mamy Prao do obecnosći meżą w szpitalu podczas badń i zabiegów ust 2008 r art 21 prao pacjenta i nie ma Problemy Cywilizujcie się!!!Do tego się kochamy podczas okresutylko trzeba dbac o dobre wymycie członka i pochwy!!Mąż po umyciu cipki przy okresie robi minetkę noe brzydzi się ja gdy skończy robie mu lodzika.