Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chce seksu

Polecane posty

Gość gość
O widzisz, mój od kiedy mówię o dziecku też stracił ochote na seks. A jak już się czasem udało go namówić na zbliżenie w dni płodne, to nie może dojśc - nie kończy we mnie. Jesteśmy prawie 4 lata po ślubie, lata leca, a tu ani dziecka, ani satysfkacji z pożycia. Nie potrafię ci nic doradzić bo tez mam takie problemy.

Gość gość
Miałam podobnie w pewnym okresie mojemu facetowi odechciało się seksu czasami pytałam co się dzieje, to mi mówił że jest zestresowany, przemęczony i inne bajeczki wierzyłam po jakimś czasie okazało się że ma kochankę i przyczyna zmęczenia się wyjaśniła, pogoniłam dziada.

Gość gość
jak Ci przypomina o tym w kłótni to znaczy że to jest powodem jego braku chęci.

Gość gość
Słucham???On ze zwodem nie ma problemu, jeśli już jest seks to raz dwa i stoi na baczność.Tylko ogólnie sam nie inicjuje, jak rozmawiamy,że wieczorem można cos podziałać to przychodzi wieczór i nic z tego nie ma.Tak jakby sie migał;/.Czasem mam wrażenie, że najlepiej jakbym nie wspominała na temat seksu.Męczy go ten temat,a też prawie nic na ten temat nie mówi.Kiedyś jak gotowałam obiad, zachodził mnie od tyłu,pocałował w szyje, złapał za piers czy pośladki, wtedy czuyłam sie pożądana.Teraz nic takiego nie robi:(

Gość gość
Wszystko ok: facet też człowiek nie maszyna do seksu. Ale co z kobietą? Można ją zbywać milczeniem? Co to za brak szacunku by nie mówić o co chodzi? Związek to wzajemne zaufanie i szczerość. Jak tego nie ma to i w seksie się nie ułoży. Wiadomo, że każdy ma gorsze dni, tygodnie ale o tym się mówi! Właśnie po to by nie doprowadzać do takich sytuacji, o których tutaj mowa. A tak to na co Wam to wygląda? Jak komuś zależy na drugiej osobie to próbuje wszystkiego. Tu dziewczyna pisze, że próbuje a widzicie może starania faceta? Bo ja nie.

Gość gość
Przecież wiadomo że to wygląda jakby miał kogoś na boku, facet i unikanie seksu, to się zdarza tylko w jednym wypadku.

Gość gość
Ma kogoś?Po pracy wraca zawsze do domu, kiedy miałby kogoś miec.W pracy, miałby bzykać sie w toalecie?Na początku może tamtej kobiecie by to przechodziło,ale póżniej by oczekiwała czegoś więcej.

A dbasz o siebie? Może ma chorobę weneryczną, zatem tak nie nalegaj na ten seks. Może facet wie co robi.

Gość gość
O higenę dbam.Dbam o siebie tak samo jak na początku zwiazku.Chorobe weneryczna?skad miałby o niej wiedzieć jak do lekarzy nie chodzi.

Gość wojcieech
Może poprostu spróbuj jakieś "gry wstępnej "? Czy jakieś wyzywajacej bielizny lub koszuli nocnej,to działa na mężczyzn :)

Gość gość
Że co? Koszuli nocnej?! Buhahaha :) A ode mnie pytanie - próbowałaś być wyzywająca? Czy zawsze tak delikatnie go zagadujesz?

Gość gość
Pewnie znudziłaś mu się na pewno wieje nudą u was w łóżko i facetowi się odechciało tej rutyny.