Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Radio maryja na siłę wmawia ludziom że tylko tu usłyszysz prawdę

Polecane posty

Gość gość

A reszta mediów nie związanych ze środowiskiem prawicowym to zgniłe i zakłamane media mętnego nurtu

Gość gość
Winne temu jest TVN i TVP które stały sie agencją propagandowa PO .Przykład z ostatniego półrocza .TVN panienka podaje informację .......Sąd Wojewódzki w Warszawie uniewinnil Mariusza Kamińskiego tak więc NARAZIE Mariusz Kaminski uniknął kary ! .Informacja jest prawdziwa sąd uniewinnil ale w komentarzu NARAZIE jest już podana wątpliwość ze jakiś nie taki ten sąd i w przyszlosci Kaminski dostanie sluszna z punktu widzenia PO kare przez "porządny "sąd .Druga rzecz wybija sie mało ważne informacje ale niewygodne dla opozycji a pomija ważne obciążające PO .Np żadna TV nie podaje informacji o wygranych procesach Macierewicza .A bylo ich kilka w ciagu roku.Nie podaje bo on ma być szalonym wariatem a wariat z wygranym procesem ? Tak więc w manipulowaniem informacja media sluzalcze PO przescignely już komunistow

Gość gość
Prawda jest taka jaką pokazuje TV Trwam i jaką podają w Radio Maryja. Media dla mas niestety jest dla mas. Aby nimi manipulować. I to się dzieje na naszych oczach.

Gość gość
Bo ja też będę Ci mówił, że tylko ja mam rację i prawdziwy pogląd na życie. Po to żebyś go przyjeła i żebym mógł z tego czerpać korzyści. Każdy człowiek tak robi