Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM FACETEM i mam lepiej bo jak bede mial 45 moge miec sex z ktora chce

Polecane posty

Gość gość

a baba 25 letnia ja juz nikt nie chce i nie moze miec kazdego ja majac 45 lat ide do d***** i mam kazde cialo ktore chce ,kobieta nie

Gość Marian518
mozsz miec w swojej chorej czaszce, jak bedzisz mial 45 to bedziesz mial flaka lolu ty popraw se ten beret lepeij

Gość gość
Oczywiscie ale po pierwsze jak masz duzo kasy ,po drugie pod warunkiem ze jeszcze stanie! Hehehehehe

Gość gość
Będziesz miał 60 łykniesz najwyżej procha pójdziesz do burdelu i weźmiesz sobie dwudziestolatke . :-) Takie są fakty miłe panie :-)

Gość gość
przeciez to nie jest naturalne podniecenie stanie penisa ,po tej wiagrze :( udawane ...:( :(

Gość gość
W pewnym wieku po wiagrze mozna dostac zawalu serca

Gość gość
przeciez TA WIAGRA TO UDAWANY WZWOD ,a nie prawdziwy !! jak to moze podicac kobiete ????? :(

Gość gosc co ma osc
Taa w wieku 6o lyknie se tabletki na nadcisnienie co najwyzej , wypije rumianku i polozy sie do lozeczka lol z..bany. co tak pianą zarzucasz? jakas scierka p************** nie dala? frustrat...

Gość gość
NIEPELOSPRAWNI SEXUALNIE musza brac wiagre ,dopiero wtedy pala stoi.. a nie sama uz siebie naturalnie.. :( porazka.. OSZUSTWO

Gość gość
Nawet pewnie tej 60 nie dozyje :D

Gość gość
TACY BIORACY wiagre sa obrzydliwi ,pozniej jak sie w w tobie sposci to z ta chemia z tabletttki sperma+chemia wiagry .blee obrzyydliwe

Gość gość
i ten udawany sex za kase z prostytutka ,bo tylko to mu pozostalo ,tylko prostytutka mu daje,a ona daje kazdemu czy ktos ma aids czy inne choroby,a pozniej po godzinie ty w ta cipke ,w buzie w tw same miejsce wkladasz swojego ptaka ,gdzie goczie przed byl facet z AIDS itp .. :( obrzydliwe ,smutne...

Gość gość
Ten co napisal ze w wieku 45 bedzie mial wszystkie to mysle ze jest juz po 50tce prawiczek a cipke to widzial tylko na ekranie lub podgladajac swoja babcie po prysnicem!!

Gość gość
nie masz czyms sie chwalic ze zaliczyles zr****les dzifke ,bo to zadne osiagniecie,ona daje kazdemu ;)

Gość gość
PRAWDA jest taka.ze jak facet naprawde fajny to szybko znajdzie cheta na sex,nie bedzie musial placic.. :)

Gość gość
Ale was dotknęło mile panie :-) Tak tak mężczyzna nawet po 60 tce idzie do burdelu i kupuje sobie panienke jaką tylko chce :-) .Mamy lepiej .:-):-):-)

Gość gość
Nie wiesz o tym stary impotecie ze istnieja tez tacy chlopcy jak zigolo moze jestes w tym temacie niedoksztalcony ale zigolo maja zazwyczaj wieksza klase niz zwykle prostytutki w burdelu.

Gość gość
Tak .To znajdź teraz takiego ? Teraz już .....Ja siądę w taksówkę i za 15 minut jestem na panienkach .Obojętne gdzie mieszkam :-) Założymy się ?

Gość gość
Aaa i jeszcze wybieram i grymasze może ta ? może tamta ? Moze obydwie ? :-):-):-):-)

Gość gość
Zalosne ze facet tak sie poniza zeby nie stac bylo go wyrwac jakas fajna panne tylko tanie prostytutki.Zwykly frajer

Gość gość
Mówię o możliwościach jakie ma ponad sześcdziesioletni facet .Jak ma poderwac dwudziestoparolatke ? No chyba że jest milionerem to nie może się opedzic .Jeśli nie to tylko d***** mu zostanie .Ale jednak Wy panie macie z tym gorzej .A nawet nie możliwe :-)

Gość gość
Kobiety dojrzale 40 lat nie dadza juz sie nabrac frajerowi,stad panwie nie lubia juz takich pan,bo one sa inteligentne kumate i to niezbyt facetowi pasuje,stad wyzywanie takich pan przez facetow od starych itp.. :)

Gość gość
Pewnie ze takiej doswiadczonej 40 tce nie jest tak latwo zaszpanowac!No i oczywiscie maja tez wieksze wymagania,wiedza czego chca i byle czym sie nie zadowola!

Gość gość
bo faceci wola to co latwe,glupie ,naiwne...

Gość gość
Jak mowsz na kobiete 40 letnia stara ,to co bedzie jak ty albo kobieta bedzie miala 60 lat ?

Gość gość
Pewnie tego wieku nie dozyje bo wczesniej zarazi sie aids i zdechnie

Gość gość
jestem lesbijka i mogę mieć kiedy zechce za darmo do końca zycia

Gość gość
durne prowo , brak słow :O

Gość gość
Pytanie czy dożyjesz do tego wieku ha,ha,ha.