Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak Mama Ewuni wychowuje swoje dziecko

Polecane posty

Mama Ewuni się nie podpisała, ale bez przesady. Niektóre pomarańcze to dopiero wariatki, ona przy nich to pikuś. Po prostu niebieskie bardziej rzucają się w oczy. A błędy każdej się zdarzają, niech się jedna chociaż pochwali, że nie zrobiła nigdy byka. Oddychajcie głeboko. Wdech i wydech, może rysiek z agito was wymasuje w ramach relaksu......

Gość gość
Mama Ewuni to patologia ,wiec dziecko Ewunia tez patologia dlatego takie skojarzenia ma juz male dziecko.Wcale sie nie dziwie ,ze mamusie Ewuni facet zostawil :D

Gość Pangaz
Przykro czyta się to wszystko...

Gość gość
Hh29 nie pogrążaj sie plisssss :o

Gość gość
Sulimira skoro bagno to po co tu jeszcze siedzisz niedziela wieczór zamiast poić cycem ty na kafe bo Ci mleka zabraknie z tych nerwów :D

Gość gość
Sulimira baj baj maszkaro :D 🖐️

Gość gość
Ja znam mamę ewuni.To samotna matka z małego miasteczka. x Bardziej wygląda na taką z zabitej dechami wsi.

Gość gość
alllllleeeeeeeee dziewczynki temat miał być o mnie a nie o hh29 usmiech.gif Kochana skradłaś mi mój pierwszy topik Nie ładnie nie ładnie A już się rozręcało .... buuuu szkoda x NIEŁADNIE piszemy razem, proszę elokwentnej mamy Ewuni :P

Gość gość
Jak sulimirze mleka zabraknie to jej mąż będzie karmił piersią ot przeciez potrafi na pewno juz ona tego dopilnuje żeby sobie pobudził laktację :D:D:D

21. wiek, a tutaj dorosle kobiety potupuja nozkami, bo ktos im napisal, ze lepuej karmic cyckiem. no gimbaza no.

Gość gość
Kochana ja mam gdzies jakies półmózgi z forum tym bardziej jakąś zakompleksiona panienkę ktora nawet urodzić nie potrafila naturalnie a wymądrza sie ze piersią karmi do 10 rż i wyzywa mamy które nie robią jak ona.Sulimira przeżyj poród ale taki prawdziwy,karmienie piersią nie czyni z ciebie matki zrozum to w końcu

Gość gość
Tu juz nie chodzi o mame Ewuni,ale dzieci same wyszukuja przezwiska i temu nie da sie zapobiec.Tak,ze lepiej sie zastanowic czy warto.Moj syn Dostal na imie Denis,po powrocie do Polski,dzieciaki w szkole wymyslily przezwisko Denis - Penis. Uwierzcie mi drugi raz tego bledu nie popelnie

Gość gość
Denis Penis sama dziecku zgotowalas taki los :)

Gość gość
mama ewuni teraz siedzi i podbija tmaty sprzed pieciu lat żeby tylko topiczek o niej zaginął ale ja robie UP UP UUUUUUPIK :D

Gość gość
jej hh29 uspokoj sie masz manie z tym karmieniem i nie karmieniem ludzie pisza tu o watosciach i wychowywaniu dziecka w nienawisci do innych bo : ma imie dziwne np a ta tylko o jednym ludzie ile mozna ok! hh29 masz racje karmienie piersia jest najlepsze, super- o to ci chodzilo ? to prosze a jak sie odniesiesz do nauki szczucia dzieci dziecmi??

Gość gość
mama ewuni to typowa wsiura wyżej sra niż du/pe ma :P robi tu z siebie milejdi ;) a teraz sama się wkopała że jest zwykłą prostaczką

ale się dziewczynki rozkręciły :-) zamiast niedziele wieczór spędzać z rodziną to na kafe siedziałyście zastanawiając się jak wychowuje swoje dziecko i gdzie mieszkam hahaha... :-P Ta co myśli że mnie rozszyfrowała to niestety Kochana naprawdę myślisz że w Polsce mieszka tylko jedna matka Ewy :-) Jak niestety nie doczytałaś na innym wątku na którym się wypowiadałam tworzymy rodzine we 3 :-) Z moim ukochanym jestem od 15 lat Za pare mc 16 rocznica nam stuknie :-) A co do osławionego ,kondoma, no sory a jak niby sądzicie inne dzieci będą wołały dziecko o imieniu condoliza :-P haha... choć pewnie wymyślą jeszcze coś gorszego :-) uciekam robić obiad a wam papa buziaków 102 :-)

Jak swiat swiatem dzieci się od zawsze wyzywaly, upokarzaly, ponizaly odtrącały za inność,znajdyway sobie ofiary to żadna nowina, ale tez trzeba mieć na uwadze ze nasze dziecko ,które dokucza komus "innmu" kiedyś może zarobić i w pysk i łomot ostry za głoszone oszczerstwa- tez żadna nowość. Nie byłoby mi żal ,miałoby nauczke, może nast. razem w pore wyhamowałoby z jęzorem

Gość gość
mama ewuni tu chodzi o to, ze sama się cieszysz z tego, że córka będzie przezywała i poniżała inne dziecko i jeszcze masz z tego radochę :o teraz jeszcze głupio pyskujesz i dalej się cieszysz :o Powiem ci że dzieci w dzisiejszych czasach słysza różne imiona i nazwiska nie wszyscy są tak zacofani jak ty :o ja znałam dziewczynę na którą wołali ewka ku/rew/ka :o wiesz jak ktoś chce się przyczepić to się nawet do pierdoły przyczepi, a ty wodać wychowujesz dziecko na czepialską francę mam nadzieję, ze kiedyś dostanie po ryju za takie zachowanie super mamuniu z pieluchowym zapaleniem mózgu :o

Gość gość
po co dyskutujecie z debilką przecież mama srewuni to tylko mama nie kobieta nie człowiek odwaliło jej totalnie i nie przegadacie jej do rozumu