Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak Mama Ewuni wychowuje swoje dziecko

Polecane posty

Gość gość
Ta wredna a Ty niby co? Nie przekupa? To po kij tu piszesz zalosna dziewko z 2 dzieci w wieku lat 25? Prawda jest taka ze kazda z was na niezle w pale nasrane zeby na takim dennym forum sie spuszczac i sie nim ekscytowac. Ze tez wam nie szkoda zycia. Ta lepsza ta gorsza ta tepa ta glupia. Wszystkie takie same jestescie cwaniary z internetu skaczace sobie do gardzieli a jak podpisac by sie przyszlo imieniem i nazwiskiem to juz by problem byl.

Gość gość
Hh co to jest kompleks niekarmienia piersia? Cos ty sobie wkrecila? Masz dowody naukowe na istnienie takiego stanu psychicznego? Czy sobie ubzduralas i myslisz, ze zablyslas? A Ty sulimira skoncz pieprzyc bo nawet urodzic nie umiesz przystawienie do cycka jest duzo latwiejsze.

Gość gość
kompleks niekarmienia piersia:D madrosci hh29, idz ty lepiej naucz swoje dziecko zalatwiac potrzeby fizjologiczne bo to wstyd by dwuletnie dziecko sralo w pieluchy niemowle:O

Gość gość
hh29 - to ta, co jej nie potrafi nauczyć dziecka bez pieluchy chodzić? :D

alllllleeeeeeeee dziewczynki temat miał być o mnie a nie o hh29 :-) Kochana skradłaś mi mój pierwszy topik Nie ładnie nie ładnie A już się rozręcało .... buuuu szkoda :-P

Gość gość
mama ewuni.... nie wiem czy ktoś ją pobije w debilizmie :o najwieksza kwoka na tym forum do tego otwarcie mówi, że jej dziecko bedzie pprzezywać inne dzieci z powodu nietypowego imienia i jeszcze się z tego cieszy :o matko jaki kołtun wsiowy :o

Gość gość
mama Ewuni wiesz ze na twoje dziecko będą wołać Ewka k***wka ?

Gość gość
Ewka.konewka,spadła.z.drzewka na.kamiuszki i pptlukla że.cycuszki.hehe

kochane jak na mój fanklub to trochę słabo tu działacie Jak jutro tu zajrzę to chce widzieć więcej wpisów :-P Do roboty mamuśki .... :-)

Gość gość
11 miesięcy i dopiero raczkuje? hahaaaa,no ale kiedy miala się nauczyć jak pewnie mamunia non stop ją tuliła i całowała:)

Gość gość od syna
a myśmy od malutkiego uczyli syna tego o czym piszesz ,a w zeszłym tygodniu poniżył kolegę z 1 gimnazjum ( syn jest w 2). I to tyle w temacie trudu wychowawczego . Wiem wiem będziecie teaz spekulować gdzie popełniliśmy błąd i obrzucać mnie błotem. Tymczasem oboje z meżem jesteśmy dwioma chodzącymi empatiami ,a syn...ech ...

Gość gość od syna
powyższy post odnosił się do postu autorki tematu.

Gość gość
mamo Ewuni mów co chcesz ja tez przeczytałam to o "kondonie" i wybacz ale pokazałaś, że jestes inną osobą niż o sobie myślisz i na jaka się tu kreujesz to było zwyczajnie chamskie prostactwo. Żaden normalny człowiek na poziomie tak się nie wypowiada. przeraża mnie, że tak myślisz i się z tego cieszysz :o

Gość gość
Mama sruni sie pojawila :D

Gość gość
Ewka k/u/r/e/w/k/a z p/i/ź/d/z/i/e/j/e/w/k/a :D tak wołaliśmy na Ewkę w klasie:)

Czy Tobie Mamo Ewuni byłoby miło gdyby ktoś przezywał Twoją córkę? Ona by płakała, byłoby jej przykro, a jakaś inna mama byłaby dumna i cieszyła się z tego faktu no daruj ale ja też widziałam ten wpis i był średnio fajny :o "Moja Ewunia będzie wołała kondoN" (kondon ...bez komentarza) Uważaj żeby Twoja Ewunia nie oberwała pewnego dnia za takie zachowanie, bo kiedyś przezwie nieodpowiednią osobę i nie będzie Ci do śmiechu. Wątpię też aby 99% dzieci było wychowywanych na wredne poczwary tym bardziej, że teraz mamy miiiiiilion najdziwniejszych imion wśród dzieci i właśnie dzieci się nie dziwią tylko dorośli tacy jak Ty robią z tego halo :o no i słowo "kondom" u przedszkolaka na porządku dziennym?? Chyba u Ciebie w domu :o Nie raz już tu wypisywałaś głupoty i udawałaś wszechwiedzącą pedagożkę? psycholożkę? nie wiem sama. Dawałaś rady jak wychowywać, jak temperować charaktery dzieci, pouczałaś we wszystkie strony, a swoje dziecko wychowujesz w pogardzie do innych ze względu na inność i to jest ok.

Gość gość
Ja znam mamę ewuni.To samotna matka z małego miasteczka.Facet ją zostawił krotko po porodzie dla innej.Ona sfiksowała na punkcie dzieciaka.Opowiada,że musi jej zrekompensować brak ojca spełniając jej każdą zachciankę i będąc na każde jej skinienie.Zapowiedziała,że nigdy nie zwiąże się z innym facetem bo to by źle wpłynęło na psychikę małej.Nie zamierza iść do pracy bo ciągle chce być z córkę by nie zostawiać jej z obcymi i co pół roku będzie występować o podwyżkę alimentów.Szczerze mówiąc to wiedziałam,że ich rozstanie to kwestia czasu bo jej już w ciąży odbiło:O

Gość gość
oj daga_jaga masz teraz przesrane u naczelnej wścieklizny kafe :P mama efuni jest najmondżejsza pracujonca s mołodzieszom a ty śmiesz jom pouczać i poprawiać pisofnie? umarnełaś tera :P :P

Gość gość
Ta mama Ewuni to jaks szurnięta. Ekscytuje się ze córka by wyśmiewała się z brzydkiej koleżanki, dokuczlaaby jej,, z imion rowiesnikow jakby przzywala i naprawdę nie widzę powodu do chwalenia się tym jak ona corke wychowuje . Tragicznie

Gość gość
W 100 % zgadzam się z osobami , które krytykują mamę Ewuni. Jeśli tak zamierzasz wychowywać córkę, musisz się liczyć z tym, że rówieśnicy nie będą jej lubić.

Gość PodrozDoPiaseczkowa
Kopara mi opadla. Matko Ewuni. Zastanow sie nad jakoscia Twojego macierzynstwa. Po pierwsze rola matki (przynajmniej ja tak sadze) tp nie tylko wieczne glaskanie po glowie i zachwycanie sie Ewunia. Po drugie, ciekawa jestem skad Twoja corka zna slowa typu "kondon"... I jeszcze ta aprobata i rozbawienie wyzwiskami (swoja droga - ohydnymi i wulgarnymi, z bledami ortograficznymi)... Ale jak to mowia, kulture wynosi sie z domu. Zapewne Twoja corka zbyt wiele jej nie wyniesie... Nikt idealem nie jest, ale to co napisalas, to dla mnie przegiecie. Szkoda mi nie Ciebie, a Twojego nieswiadomego dziecka.

Gość Pangaz
Krytykujecie Mame Ewuni za brak tolerancji i szacunku,a same jak sie zachowujecie? Widze tu same wyzwiska... Ok, mozna napisac swoje zdanie,ale po co zaraz te wulgaryzmy? Czym w takim razie roznicie sie od Mamy Ewuni skoro ona jest taka zla?

super, na podstawie jednego wpisu i stwierdzenia o "kondonie" mozna wysnuc wniosek co do tego, czy ktos jest dobra matka i co jego dziecko wyniesie z domu :D.

Gość gość
A sulimira to nowy nick ludomily.

Gość gość
mozna bo matka z cala stanowczoscia i przekonaniem pisze ze jej dziecko bedzie sie wysmiewac z innego i sama matka nie widzi w tym nic zlego- tu jest problem a o kompleksie nie karmienia piersia pierwsze slysze- mozesz przyblizyc temat, zaciekawil mnie

tu chyba nie ma co przyblizac - rzucacie sie na kobite, bo pisze, ze kp lepsze niz mm.

Gość gość
Hh wez sie schowaj w mysiej dziurze i nie wychodz do smierci...

A ja sie tak zastanawiam, jakie dzieci wychowaja ci ludzie, ktorzy juz zaczeli mala Ewunie wyzywac za to, co jej mama pisze na forum...