Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christinaa

Jak go zapomnieć?

Polecane posty

Gość Christinaa

nie potrafię go zapomnieć, cały czas o nim myślę, między nami nic nie było ale czuję się tak jakby mi był bardzo bliski, co robić?a przynamniej chciałąbym się dowiedzieć czy coś do mnie czuje cokolwiek, oboje mamy po 30+ i myślimy poważnie o życiu

Gość gość
to po prostu zapytaj uzywajac odpowiednich slow

Gość gość
daj sobie spokoj, on pewnie szuka 20latki

Gość gość
zapomnij go, pewnie takich jak ty ma na pęczki

Gość gość
jak można radzić komuś kogo się nie zna by sobie odpuścił i zmarnował ewentualną szanse na szczęście? jeśli jest odrobina szansy warto powalczyć nawet jeśli zrobimy z siebie głupca warto zadać pytanie, albo powiedzieć coś by potem nie żałować, że nie uczyniło się nic... czasami jedno słowo może zmienić wszystko bywa tak, że facet nie wie czego po nim oczekuje kobieta lub źle odczytuje jej sygnały i rezygnuje uznając, że to nie ma sensu ewentualnie wydaje mu się, że nie ma u niej szans i odpuszcza różnie może być, ale gdy otrzyma taki sygnał wszystko może się zmienić, kiedy wy to zrozumiecie, że my też jesteśmy ludźmi i potrzebujemy tak jak wy odrobiny zainteresowania by mieć pewność, że kobieta oczekuje czegoś więcej... jak czytam tutaj wątki typu milczę bo chcę wzbudzić u niego ciekawość itp. to mnie krew zalewa, bo milczenie to oznaka obojętności... jednak zagląda na to forum banda głupców

Gość Christinaa
masz rację nieznajomy, powinnam dać mu bardziej znać ze oczekuje czegoś więcej-może on się domyśli ze mi zależy

Gość gość
no i super przemyśl co powiedzieć lub napisać i potem poczekaj na reakcję tylko nie rób z tego podchodów lub gierek, użyj prostych, skromnych, treściwych słów, by były zrozumiałe dla odbiorcy kobiety czasami lubią mieszać nie rozumiem po co, bo często na tym przegrywają i mają pretensje do innych lecz nie do siebie powodzenia

Gość christinaa
ale ja już powiedziałam wiele, on chyba się nie domyslil a mowic wprost ze che się z nim spotkać byłoby naprawdę głupie-musze inaczej to rozegrac

Gość gość
to pewnie jakiś 30paro letni ru\chacz, który może mieć dziewczyn na pęczki, bo jakby był jak się należy to już dawno by miał żonę. Naprawdę nie trzeba do tego żadnej filozofii. I to facet powinien latać za kobietą, masz 30lat więc chyba powinnaś już o tym wiedzieć, że za facetem się nie lata.

Gość gość
a kto lata?powiedziałą coś takiego?tylko że jej się podoba i nie może zapomnieć, nigdy nie byłeś zakochany?

Gość gość
christinaa Chcesz coś sprawdzić? Jest na to prosty sposób. Powiedz, że masz 2 bilety do kina, miałaś iść z przyjaciółką, ale się rozchorowała i pomyślałaś o nim. Prosty sposób, ale jeśli się zgodzi to będzie dobry znak. To jeden z wielu małych kroków w stronę poznania intencji.

Gość christinaa
w zasadzie fajny pomysł,spróbuję

Gość gość
napluj mu w twarz jak sie obrazi to porzadny facet,a jak powie ,ze deszcz pada to włóz mu kija w dupę

Gość gość
zapomnieć łatwe,narzygaj na jego zdjęcie,powachaj przejdzie,murowane.