Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

idealne życie w serialu miała Alutka z Rodziny Zas i Elizabeth z Tygrysów Europy

Polecane posty

idealne: - one piękne, zgrabne, zadbane, - myślące tylko o sobie i o tym by mąż pracował wydajnie - mają służbę - nie muszą prowadzić auta, mają szofera - nie muszą chodzić do szkoły, na studia, do pracy - samorealizują się w dziedzinie sztuki, dążą do samospełnienia, są szczęśliwe - inteligentne - jedna ma dzieci, ale nie zawracają jej głowy, druga ma wolność - mają mężów, którzy są prawdziwymi facetami, dbają o nie, nie zawracają im głowy tylko przynoszą tyle pieniędzy by nie żyły w nędzy

Gość gość
to tylko film! polscy faceci nigdy tak nie robią - traktują kobiety jak śmieci

dlatego właśnie jestem sama, dokładnie tak jest! w trudnych sprawach i dlaczego ja najbardziej pokazują prawdziwe oblicza polskich facetów, zwykle mają ładną albo porządną kobietę i zdradzają ją z jakas kurwą, nie mają majątku za to mają kredyty, są leniwi, mało ambitni, często kobiety ich utrzymują :O oczywiście nie sprzątają, nie robią zakupów, mają kompleksy i są brzydcy

Gość gość
eeeee tam, ja mam tak jak Alutka, tylko dziecko, ale dorosłe :) ale czy jest to wyznacznik "ideału" ?

Gość gość
Kochana, jestem przede wszystkim duża starsza. Czy spełniona ? chyba tak, chłop dobry, Dziecko ma swoją rodzinę ja jestem szczęśliwą babcią, ale w sumie to zawsze byłam sama, bo mąz prowadzac firmę, była poza domem.