Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Hm aa to zaczne od tego chodzi tu o mojego faceta jakby tu zaczac a wiec jestesmy ze soba juz ponad rok, znamy sie już długo.. KIedys nasze stosunki wygladały bardzo słabo ( liczac ze juz bylismy kiedys razem ) nie mowiac teraz , kiedy bywało tak że czesto mnie olewał , duzo pił, zajmował sie kolegami a wrecz bardziej go interesowało życie kolegów, byle zeby sie napić . Teraz bardzo sie uspokoił bo w koncu nie mogłam juz tego wytrzymac i powiedzialam albo ja albo koledzy i alkohol, jednak wybrał mnie...dlugi czas nie pozwoliłam jemu sie napic nawet piwa , z czasem jak byly urodziny czy cos to mu pozwoliłam JUZ TEGO ŻAŁUJE( nie raz sie klocilismy o to ze przyszedl wypity z miasta i ze znowu bedzie to samo)... teraz jest w delegacji i po glosie zorientowałam sie przez telefon ze jest cos nie tak;/ spytałam sie czy pil ale pow ze nie" tak twierdzil" ale ja mysle inaczej bo tak inaczej sie rozmawiało , pierwszy raz mialam tak ze na prawde nie chcialo mi sie z nim rozmawiac Ps: O CO TU GRANE ?! CZY ON DO TEGO WROCI? I ZNOWU BEDZIE TO SAMO ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować