Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Wiecie że w Polsce są 2864 zespoły metalowe?

Polecane posty

tu jest lista na metal archives: http://www.metal-archives.com/lists/PL A w Niemczech aż 9229 http://www.metal-archives.com/lists/DE Jak sie czujecie w obliczu tej potęgi? :D Bo w poprzednim temacie jak napisałam, że "setki" to jakiś ułom napisał że to nie możliwe i na pewno przesadzam :D no i patrzcie ile jest :D

Gość gość
amatorskie zespoły ledwie umiejące trzymać gitary sklecane ze zwolnionych z hut sprywatyzowanych spustników surówek

Gość gość
tego nie wiedziałam...fajnie :D

Gość gość
Na liście jest kapela, w której grałem :) Już nie istnieje, ale ma status active. Nagraliśmy jedną demówkę i zagraliśmy kilka koncertów w okolicy, ale dożynkowa publiczność nie potrafiła się dobrze bawić przy naszych dźwiękach.

Gość gość
raz na jakiś czas dawaliśmy koncert przed własciwą publicznością, ale częściej byliśmy zapraszani do grania na festynach organizowanych przez nasze miasteczko.

Gość gość
nie pogowali. stali i cierpliwie czekali na "gwiazdę" w stylu De Mono, albo Krzysztofa Krawczyka (takich wymiataczy supportowaliśmy!)

Gość gość
Łatwo mnie będzie zdemaskować gdy podam nazwę zespołu. Wolę zostać anonimowym gościem, który kiedyś za młodu grał na basie w kapeli, o której nikt już nie pamięta :)

Gość gość
Pogadajmy, ale nie o metalu

Gość gość
Czymś innym nie znam się na metalu