Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bartoszka

Nie ma chętnych Pan które pokochają się i zapłacą ??

Polecane posty

Gość gość
A sam se plac za swojego psychiatre kretynie!

Słuchaj Baroszku :D : to, że chcesz ch_jem zarabiać :D, bo głową nie potrafisz :D, nie uprawnia Cię jeszcze do obrażania innych :(. x Twój temat świadczy o tym, ze ani ch_jem, ani głową zarobić nie potrafisz :(. Może skieruj swój temat do gejów :D :D :D ? x Z Twoich słów wynika, że wielką męską D U P Ą jesteś :D, więc spróbuj tą d u p ą zacząć zarabiać :D :D :D.

Lubię uprawiać sex tak jak wiele kobiet a to ze jestem facetem nie znaczy ze mam siedzieć cicho jak ci nie pasuje to po prostu nie pisz na ten temat , pozdrawiam

Zaskoczyłeś mnie kulturalną odpowiedzią :). Problem leży chyba gdzie indziej :). Po pierwsze: jak wyobrażasz sobie zachowanie anonimowości przez taką zdesperowana damę, gdy nie dałeś jej nawet szansy skontaktowania się z Tobą poza forum :D ? x Po drugie: mam kilku znajomych, którzy zawsze żyli z kobiet (nie sutenerów :D ), ale nigdy nie poniżyliby się, do założenia takiego tematu. Po prostu płynnie przechodzili z jednej samotnej kobiety na drugą :D. To przechodzenie nie było zbyt częste, bo panie zazwyczaj bardzo pilnowały swoich żigolaków i niechętnie się z nimi rozstawały :D. x Po trzecie: są panowie, którzy zawodowo zajmują się zaspokajaniem potrzeb seksualnych PRZYPADKOWYCH pań za pieniądze, ale zazwyczaj działają oni w jakiejś konkretnej firmie (agencji). x Dlatego nadal nie rozumiem: po co założyłeś ten temat na Kafe :( ?

Gość gość
www.Blanca_sky.maxmodels.pl to nie ja , żeby nie było , tylko była dziewczyna mojego brata , dziś znalazłam ten profil Widze ze jeszcze wieksza dz**wke z siebie zrobila wiec może skorzystasz Brrr

Gość gość
tu sa dziesiatki tematow zakladanych, zwlaszcza wieczorem przewaznie na weekend dyskretnych facetow szukajacych pan do spedzenia 'milo' czasu, a ty szukasz frajerki, ktora za to bedzie placic :D :D :D no coz, powodzenia.

No i może nie frajerka ale jakaś się odezwie. i myślę ze jak się odezwie to dam namiary przecież ty ich nie potrzebujesz