Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

all_kaa

Pomoc w wyborze prezentu dla mamy.

Polecane posty

Tak jak w temacie, Drogie Panie będę wdzięczna za wszelką opinię odnośnie prezentu, który chcę sprawić mamie. Otóż mama będzie obchodzić teraz 50te urodziny, z tej okazji chciałabym dać jej coś "ekstra". Biorę różne opcje pod uwagę między innymi biżuterię / kolczyki zawieszka, najlepiej ze szmaragdem, bo Mamie bardzo podobają się te kamienie. Póki co znalazłam coś takiego: http://www.yes.pl/49771-zawieszka-z-...-000-Y03-6996Z http://www.yes.pl/36399-kolczyki-z-d...-000-Y02-1751Z Będę wdzięczna za opinie co do tego oraz za inne ciekawe propozycje zarówno z biżuterii jak i czegoś innego, co Wam by sprawiło radość. Mam nadzieję, że taka burza mózgów może zrodzić ciekawy pomysł, albo przynajmniej pomóc mi w wyborze.

Gość gość
Super pomysl z bizuteria, zwlaszcza jesli mama ma ulubione kamienie. Co jeszcze? Zegarek, tylko taki piekny, bizuteryjny moze nawet z dedykacja z tylu. Skorzana torebka, rekawiczki - moze byc taki zestaw. masakra, nie mam wiecej pomyslow, chcialabym cos jeszcze doradzic bo moja mama ma 50tke w przyszlym roku, ale mam czarna dziure w glowie :)

teraz wynalazłam jeszcze super robota kuchennego :D ale nie wiem, czy nie lepsza biżuteria

Gość gościnneczka
Ja swojej mamie kupilam ostatnio sliczny portfel torbytorebki24.pl/portfel-damski-niebieska-skora.html I moja mama powiedziala "no! w koncu dostalam cos praktycznego". Jednak przy wyborze prezentu musimy miec w glowie ze nie ma sensu wydawac pieniedzy na glupoty. Praktycznosc przede wsyzstkim!