Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojnyseksowny

Młode Polki to największe k***iska i szmaciska w Europie.

Polecane posty

Gość przystojnyseksowny

K****enie się z kim popadnie Nierzadko instrumentalne traktowanie własnych dzieci Patologiczna pogoń za mamoną Wieczny foch i złość na twarzy Rozbuchany konformizm do 55-tej potęgi Nieufność do wszystkich wpisana w zasady życiowe Pogoń za miłością zamieniona w patologiczną pogoń za mamoną Monstrualne wymagania w stosunku do partnerów I możnaby tu tak wymieniać i wymieniać..... Mam rację a na dowód będzie brak komentarzy pod tematem będący milczącą zgodą na to co napisałem

Gość gość
Czemu generalizujesz? Jestem Polką i kurwą nie jestem. Wyszłam za mąż za mojego pierwszego chłopaka, nie uprawiałam seksu z nikim innym poza nim. Nie gonię za mamoną i nie stawiam wysokich wymagań mojemu mężowi. Do życia wystarczy mi taka ilość pieniędzy by nie przymierać głodem i mieć na podstawowe potrzeby.

Gość gość
Zapewne szukałeś kobiety na imprezie energy 2000 dla blachar roku :)

Gość gość
ufff, tak mi ulżyło , że jestem Starą Polką po 40-tce i ususzam cnotę dla robaków

Gość Karriinna
jestem kobieta.. ale nie taka jak opisujesz i sie zgadzam z tym co napisales mam takie same zdanie o dziewuchach w pl!!!!!!!!!!

Gość gość
jestem Polką i nie żadnym k***iskiem i szmaciskiem ,zrozumiano! Ty raczej do młodziezy nie należysz ! Przeszkadzaja młode?Smiem stwierdzić że byłes nie raz klientem taiego k********a ,wiec pisz w odpowiednik kierunku, błądzący nieudaczniku

Gość gość
A ja się nie zgadzam. To zależy od tego w jakim towarzystwie przebywamy. Osobiście nie znam kobiet pokroju jaki opisujesz, widocznie albo masz pecha albo szukasz w nieodpowiednich miejscach.

Gość gość
młode tzn jakie :D młode to 15 -20 letnie uff