Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego dziewczyny ze stopą 40 41 kupują buty ba obcasie?

Polecane posty

Gość gość

przecież wyglądaja jak sloniowa stopa

Gość gość
Przecież wówczas stopa jest mniejsza. Odległość od czubka buta do skuwki jest mniejsza niż w przypadku płaskiej podeszwy. To oczywiste, po co zadawac głupie pytania?

Gość gość
ale mniejsza od czego? od samej siebie? wielka stopa pozostanie stopą WIELKĄ a na obcasie tylko ją bardziej eksponujecie, co wygląda pokracznie i niezdarnie

Gość gość
A ja mam pytanie, po co zadajesz głupie pytania kurduplu :D Ja masz metr pięćdziesiąt w kapeluszu to masz stópki jak Chinka i nie zrozumiesz.

Gość gość
A idź się wal autorze :) myślisz,że kogoś twoja opinia interesuje. Ja mam 39 i wcale nie mam wielkiej stopy tylko proporcjonalną do reszty ciała a ty pewnie jesteś facetem i nosisz damską rozmiarówkę stąd twoje kompleksy :)

Gość gość
mam 168, stopę 37 i nie uważam się za kurdupla. Zawsze uważałam, ze mam wzrost, wagę i rozmiar buta idealne.

Gość gość
Być może wg Ciebie jesteś idealna, ale co człowiek to opinia ;)

Gość gość
Gdybyś uważała siebie za idealną nie musiałabyś się dowartościowywać zakładając wątki na tak niskim poziomie :)

Gość gość
"co człowiek to opinia" ok, ale najważniejsze, by czuć się dobrze we własnej skorze. A ja czuję się świetnie. Wszystko na mnie leży, w każdym ciuchu prezentuję się z***biście. Może przez to jestem straszną estetką i razi mnie widok ogromnych kulasów na obcasie.

Gość gość
Tak właśnie, mniejsza od samej siebie. Jak zobaczysz dwie stopy 41, jedna w baletce, druga w 14 cm szpilce to od razu zobaczysz różnicę.

Gość gość
Współczuje Ci autorko , takich problemów ,ależ musi być Ci ciężko w życiu z Takimi problemami .

Gość gość
To co może nie powinnam z domu wychodzić, żeby wielmożnej pani nie razić? hahaha

Gość gość
problem to raczej wy mi wmawiacie, bo rzeczywiście problem jest, ale nie sugerowanej przez was wagi, tylko lekkiej wagi estetycznej... no jestem estetką... od dziecka lubilam się stroić i pięknie wyglądać, dlatego każde odstępstwo od harmonijnych proporcji mnie odpycha ;)

Gość gość
Bo są w sprzedaży i to w każdym sklepie obuwniczym . A niech to . Zaspokoiłam twoją ciekawość .Zadowolona?

Gość gość
Też Ci współczuje. Musisz mieć strasznie nudne życie skoro zajmują Cię takie błahostki jak to jaki kto nosi rozmiar buta. :) Gdybyś nie wiedziała czym się zająć w następnej kolejności to proponuję rozmiary biustów, penisów, obwód w talii, długość nosa, obwód głowy.

Gość gość
Ale czy ty kobieto nie rozumiesz,że rozmiar 40 u wysokiej kobiety jest rozmiarem proporcjonalnym do jej wzrostu? chyba,ze masz na myśli dziewczynę 160 cm z rozmiarem 41 ,bo takie też się zdarzają.

Gość gość
poza tym nikt nie jest idealny , co powiesz o ludziach z defektami twarzy albo osobach otyłych... za duża stopa jest przy takich problemach totalną pierdołą droga ''estetko''...

Gość gość
wielkie kopyto na obcasie pozostanie wielkim kopytem na obcasie. Jakby wysoka nie była kobieta rozmiar do 39 wystarcza, żeby wyglądala kobieco. Powyżej stopa wygląda jak meska i nie ma co się oszukiwać

Gość gość
noc nie powiem o ludziach takich, czy owakich, bo temat założyłam o nr buta i o tym tutaj pisze. Moje poglądy o innych kalectwach, czy wynaturzeniach nie mają nic wspólnego z tym tematem, a jeśli kogos te tematy interesują, niech sobie założy topik i tam o tym posuwa...

Gość gość
Autorko wypowiedż z godz. 22;11 świadczy raczej jak jesteś pustą istotą .Znajdż sobie jakieś ciekawe zainteresowania .które wypełnią próżnię .

Gość gość
stopa powyżej 40 to męska stopa i dziwię się, ze w ogóle produkują buty o tym rozmiarze dla kobiet

Gość gość
wzrost powyżej 170, to wzrost męski i dziwię się, ze w ogóle produkują kobiety w tym rozmiarze

Gość gość
dokładnie, kobieta powyżej 170 to już mutant. Zero kobiecości. No i te stopy słoniowe...

Gość gość
Stopy wyglądają na mniejsze

Gość gość
ja mam stopę 41 jest duża a wzrostu mam tylko 173, natomiast mój facet 190cm i nogę 47 i moja przy jego jest malutka :D i mogę sobie ubierać szpilki i 12cm i tak nadal dobrze przy nim wyglądam ;p a buty na obcasie szczególnie półbuty i botki skracają optycznie stopę. Druga sprawa nie moja wina że takie stopy mi urosły. Gdzieś kiedyś czytałam że każdy osobnik ma w genach zapisany jakiś przedział rozmiarów, który może osiągnąć - wszystko zależy czy ma odpowiednie warunki do wzrostu jeśli jest pod dostatkiem wszystkiego to rośnie do maksymalnej wielkości zapisanej w DNA jeśli jest lipa i głód lub niedożywienie przybiera formę mnijeszą z przedziału.

Gość gość
a co mają do tego stopy twojego faceta? twoje są obiektywnie olbrzymie i takie pozostaną. Nikt nie będzie na nie padczył w odniesieniu do nóg twojego faceta, tylko w odniesieniu do ciebie. A jak idziesz gdzieś sama, to nosisz przyklejone zdjęcie nóg faceta w rozmiarze rzeczywistym, , żeby twoje słoniowe stopy wydawały się mniejsze?

Gość gość
Masz męski wygląd jak nie masz cycków ani bioder Wzrost ma tu małe znaczenie Scarlet Johanson jest wysoka i prawie każdy tutaj chcialby ja wyroochac

Gość gość
proporcje są ważne, ale jeśli dziewczyna 175 ma stopę 40 to już są g*******e proporcje

Gość gość
carlet Johanson jest wysoka i prawie każdy tutaj chcialby ja wyroochac x Ja nie :P