Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zapisać córkę na te zajęcia?

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie mamy. Moja córka 10 letnia cały rok chodziła na tance. Uczyli się tam w grupach, jakieś pokazy mieli itp. Ona bardzo chce i w tym roku tam chodzic ale najbardziej chyba że względu na koleżanki, bo tam chodzą. Co miesiąc się płaci. Jednak co do samych tanców to poziom jest tragiczny. Tańczą w grupach każdy jak chcę... To takie wyciaganie kasy za nic. Ja bym chciała żeby dzieci się tam naprawdę uczyły prawdziwego tańca. Żeby te dzieci coś z tego miały. A to wygląda tak że pani stoi przed 30 osobową grupa dzieci o tańczą jakiś układ. Powiem szczerze że nie mam najlepszej sytuacji finansowej obecnie. Zastanawiam się czy iść w to czy zrezygnować. Mogłabym nawet ta kasę przeznaczyć na inne zajęcia ale córka nie chce... Co poradzicię???jakieś rady?

Gość gość
a ile miesiecznie kosztuje?

Gość gość
70 zl, zajęcia 4 razy w miesiącu po 45 min

Gość gość
Taaa, zapisz ją na cos na co sama nejlepiej byś chodziła... wiadomo, ze w tym wieku najlepszymi zajeciami sa zabawy, jeszcze bedzie miala czas na nauki, trzymanie ramy i robienie przeprostow. dajcie dzieciom czas na dziecinstwo!

Gość gość
No ja wychodzę z założenia ze jak już ma chodzić na tańce to żeby coś z tego miała a nie takie niewiadomo co

Gość gość
to niech siedzi w domu jak nic nie wynosi

Gość gość
W sumie,to trudno wiecej wymagac za raptem 3godziny miesiecznie...Moje troche tylko starsze dziecko trenuje 2-3 godziny,ale dziennie !

Gość gość
70 zł na m-c to nie jest w sumie dużo, jak zaoszczędzisz to i tak ta kasa rozejdzie się po kościach, więc to żadna oszczędność by była, ma 10 lat koleżanki są najważniejsze, ja bym zapisała

Zawsze warto zapisać dziecko od młodych lat na zajęcia, szczególnie jeśli sprawia jej to radość i ma przy tym dużo zabawy. 70zł to nie dużo, ale pomyśl jeszcze o innych dodatkowych rzeczach - dojazd, ew jedzenie, dodatkowe opłaty no i jakiś strój do tańca. Tutaj masz orientacyjne ceny: http://www.asport-junior.pl/k/206/taniec-dla-dzieci/

Gość gość
moim zd to dużo u nas w szkole zajęcia taneczne kosztują też 70 zł ale za cały semestr! raz w tyg się odbywają.