Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ''powinien''podrywać :kobieta czy facet?

Polecane posty

Gość gość
"Trochę szkoda wiązać się z kolesiem, który się np. Tobie w ogóle nie podoba tylko dlatego, że to on podbił pierwszy... " x a kto ci się każe wiązać z facetem, który ci się nie podoba?? :O tak głupia jesteś czy udajesz?

Gość gość
subtelne sygnały, czyli co? popatrzysz się na niego, uśmiechniesz, chrząkniesz coś pod nosem, czy normalnie zagadasz do niego? przecież to normalne standardowe zachowanie w cywilizowanym społeczeństwie :D... a może upuścisz chusteczkę? :)

Gość gość
Nie wyobrażam sobie poderwać faceta nawet jakby mi się podobał od dawna to jednak bym nie zaryzykowała,bo jestem w tym kiepska i mogłabym się ośmieszyć a znając życie mój kandydat nie byłby zainteresowany znajomością - nie ma sensu.

Gość gość
podrywaja mnie ci .ktorzy mi sie podobaja.

Gość ssalmanellleeeee
a kto ci się każe wiązać z facetem, który ci się nie podoba?? pechowiec.gif tak głupia jesteś czy udajesz? xxxxx Chyba nie tak głupia jak Ty. Wyraźnie napisałam, że nie podrywają mnie faceci w moim typie (niekoniecznie nieprzystojni). Więc jakbym miała liczyć tylko "ruch facetów" to mogę się nigdy nie doczekać miłości. A związek z facetem, który nas poderwał, bo to on wyszedł z inicjatywą - to to dopiero desperacja.

Gość gość
Subtelnosc nie potrzebuje slow;) piekno tkwi w tajemnicy i kobieta ta tajemnica powinna byc na poczatku:p

Gość gość
jesli facet nie podrywa kobiety tzn ze ona mu sie nie podoba.

Gość gość
jesli facet nie podrywa kobiety tzn ze ona mu sie nie podoba xxxx prawda.

Gość gość
A w tzw. cywilizowanym swiecie to zylam polowe mojego zycia, wiec nie wiem do czego zmierzasz;) moze warszawke traktujesz jako jedyny punkt odniesienia, to wspolczuje

Gość gość
niedawno widzialam bardzo przystojnego faceta.

Gość gość
jesli facet nie podrywa kobiety tzn ze ona mu sie nie podoba xxxx prawda. TRUE

Gość gość
Schemat jest taki: Ja zapraszam do znajomych - osmielam On zaprasza na randke

Gość gość
jak same nie zaczniecie poderwać, to albo weźmiecie sobie pierwszego lepszego, który poderwie, albo staropanieństwo czeka :)

Gość gość
Nieprawda. Chociaz gdyby tak bylo to swiat bylby o wiele prostszy a ja mialabym 10 randek w tygodniu

Gość gość
jeszcze nie znalazlam odpowiedniego faceta.

Gość gość
Jestem zajeta:p zawsze kreca sie wokol mnie mezczyzni, blizsi i dalsi koledzy, przyjaciele...

Gość gość
Chętnie posłucham jak waszym zdaniem to kobieta ma przejąć inicjatywę i poderwać mężczyznę. Jakoś sobie tego nie wyobrażam, dla mnie podejście do obcego faceta to akt desperacji.

Gość gość
Kobieta moze uwodzic Podrywa facet

Gość gość
ja nie podrywam. wolę być starą panną niż wyjść na desperatke i dostać kosza.

Gość gość
Niech wypowie sie ten LEN, ktory chce byc podrywany:D

Gość gość
"subtelne sygnały, czyli co? popatrzysz się na niego, uśmiechniesz, chrząkniesz coś pod nosem, czy normalnie zagadasz do niego? przecież to normalne standardowe zachowanie w cywilizowanym społeczeństwie" xxx Cywilizowane społeczeństwo nadal nie zmieniło tego, ze kobiety wolą być zdobywane, żałosny faceciku. :)

Gość gość
jeszcze traficie kobiety :) na odważnych :P

Gość gość
kiedys podrywal mnie facet.ale kolezanka mi go odbila.wzieli slub a potem rozwod.

Gość gość
jak kobieta nie wykazuje inicjatywy, to zwykłą zołza jest :) jak obroni nasze ewentualne potomstwo w kryzysowej sytuacji? gdy tego żałosnego "facecika" zabraknie... nie wyobrażam sobie :O

Gość jestem tu tylko na chwileczke
Niestety Panowie, nie łudźcie sie, że kobiety wyręczą was z waszego odwiecznego obowiązku i nagle zaczną masowo was podrywać. Żadna kobieta nie chce wyjść na desperatkę. Ja nie zniosłabym jakbym miała dostać kosza :P Facet to się podniesie i zacznie podrywać inną ale zakwestionowanie atrakcyjności fizycznej kobiety to jakby zakwestionować sensu jej bytu.

Gość gość
"jak same nie zaczniecie poderwać, to albo weźmiecie sobie pierwszego lepszego, który poderwie, albo staropanieństwo czeka" x haha tak sobie wmawiaj a kto ci powiedział, że tylko byle jacy potrafią podrywać? :D mądry, dowartościowany facet zauważa sygnały i to że podoba się kobiecie, a nawet jak nie to wychodzi z inicjatywą jak mu się kobieta spodoba, a nie czeka na c***j wie co i kto w ogóle w tych czasach używa takiego określenia jak "staropanieństwo"? :O mam wrażenie że wypowiada się tu jakaś męska peezda :D

Gość gość
no popatrz nie dasz si podrwać to wyzwą cie od zołzy :D hahah a jak dasz to jesteś dziwką :D hee

Gość gość
"jak kobieta nie wykazuje inicjatywy, to zwykłą zołza jest usmiech.gif jak obroni nasze ewentualne potomstwo w kryzysowej sytuacji?" x buahahahaha!!!!!! większej bzdury już dawno na kafe nie czytałam :D co ma podryw do obrony własnego dziecka baranie? zero logiki