Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta  prawda

Co myślicie o programach typu AUKCJA W CIEMNO, ŁOWCY OKAZJI itp ?

Polecane posty

Gość ukryta  prawda

Czy to wyreżyserowany fejk ?

Gość Maciek M
Myślę, że fejk, gdyż. 1. Nasi bohaterowie trochę zbyt dużo wiedzą na temat przedmiotów wystawianych na auckje. Ledwo je obejrzeli a już liczą zyski... wzrokiem... 2. Proszę zwrócić uwagę na sceny, w któych nasi bohaterowie pytają rzeczoznawcy i wartość kupionej broni, czy tam śmigła od samolotu (szczególnie te z Brandonem i Lori, gdyż ci najczęściej tam chadzają). Zastanawiające jest to, że czasami scena zaczyna się pewnym zagadkowym ujęciem kamery... zza lady znawcy. Czyżby kamerzysta włamał się nocą za ladę i podłożył tam kamerę? Chyba nie. 3. Zawsze ci sami z tymi samymi się kłocą. Brandon & Lori z Jessem. A nasz czarny rodzynek najczęściej trafia na lewe magazyny, albo na takie w których ogarnął co może się znaleźć, a potem się okazuje, że się myli (choć czasem trafia mu się z tego powodu także fart) i tak dalej. 4. Dlaczego w magazynach zawsze jest jakiś przedmiot schowany pod plandeką? I ZAWSZE jest pod tym coś wartościowego? 5. Dlaczego w każdym, nawet najbardziej zasyfionym magazynie znajduje się jakiś skarb ukryty między pudłami i kartonami? Np. w pewnym magazynie były schowane pierścienie masońskie w magazynie, który poza tym był bezwartościowy i wypełniony śmieciami. No ja takie skarby bym chował w porządnych miejscach, a nie gdzieś między tym śmieciem a innym. To co napisałem to tylko moje podejrzenia, może się mylę.

Gość gość
ściema kolejny dowdów do taki, ze na aukcjach czesto jest masa ludzi, w jakim odcinku byla aukcja w Santa Monica i było z tylu kilkanascie osob + stali bohaterowie, jakas stara baba raz zalicytowala i odpscila, potem jakis kowboj a potem juz jedni i ci sami. Nikt na aukcje nie chodzi tylko te same osoby? W USA jest az tyle magazynow za ktore ktos nie zaplacil? ludzie zostawiają tam rzeczy o wartosci tysięcy dolarow? hahaha no bez jaj

Gość gość
to oszustwo jak wszystkie durne programy na discovery ten kanal kiedys byl super a teraz durnota za durnotą