Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

Ostateczne pytanie: kogo w rodzinie kocha się w jakiej kolejności

Polecane posty

Proszę o jak najwięcej wpisów z argumentacją, chcę przynajmniej 3 strony bez mojego udziału. I jesli mi to dacie, to był ostatni taki temat na kafe. Amen.

Gość gość
u mnie to jest tak: 1. Mama 2. Pies 3. 4. 5. 6. tata i babcia 7. 8.druga babcia 100. ciotka - jej nie kocham jest dla mnie obca

Gość gość
U mnie: 1. Mąż i mama

Gość gość
1. Mama, tata, mąż 2. dziadkowie 3. teściowa i pies (teściową mam super, ale psa też bardzo kocham, więc nie mógł być niżej) :) 4. Ciotki Zapewne gdy będę miała kiedys dziecko, to też będzie dopisane do pierwszego miejsca

Gość gość
1. dzieci - bo bezbronne 2. mąż 3. babcia mojego męża 4.moi rodzice 5. teściowie.

Gość gośćkhk
milosc to milosc 20 lat 30 . 40 latkowie wiedza o co chodzi 20 30latkowie musza sie myszumiec .Itaknic nie zrozumiecie o milosci .Po rozwodzie 40 latek wreszcie zmadrzal i przekonal sie ze bez milsoci nie m sensu .Ha hA. A propo rozwodow cierpisz fizycznie psychicznie .Wybór albo zdrowie albo zwiazek . Bez milosci zwiazek jest bez zdrowia . Wybór nalezy do ciebie . Cóz mozna poradzic ktorzy nie wiedza ci sie rozowdzic czy nie . A ha bo dzis slysze tyle o milosci hahah fantazje , jak podrosniesz do 40 zrozumiesz ze milosc jest darem od Boga i tylkoBog decyduje. Wiemze nie dostzregamy ale zrozumiesz ze bez milsoci nie ma sensu zycia to Bóg daje znac . Przekonamy sie jak jest Moc MIlsoci i Jaka odgrywa Role Cos co nie potrafimy wytlumaczyc . i tak nie zrozumiecie