Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim, jestem Ola i mam 17 lat. Mam chlopaka ktory jest rok starszy ode mnie. Jestesmy ze soba juz ponad rok. Bardzo sie ze soba zzylismy i nasze kontakty sa bardzo bliskie. Nie wspolzyjemy ze soba jeszcze. Jak narazie piescimy sie wzajemnie rekami. Niestety okres spoznia mi sie juz 4 dzien ;( Wiem ze to jeszcze nie tragedia ale strasznie sie boje ze moj chlopak dotknal swojego penisa a potem wlozyl "we mnie" swoje palce. Czy to mozliwe zebym byla w ciazy? Strasznie sie boje ;( moj chlopak o wszystkim juz wie... czytalam troche w necie i wszedzie pisza ze to nie tragedia i ze to normalne ze sie spoznia.. tym bardziej ze teraz zmiana klimatu bo jesien idzie i ostatnio bylam chora.. nic powaznego. Troche wieksze przeziebienie.. Tak wiec powtarzam pytanie.. czy to mozliwe zebym byla w ciazy? Dodam jeszcze ze z nikim NIGDY nie wspolzylam. Jestem dziewica ... moj chlopak jest pierwszym z ktorym jestem tak blisko... Pomozcie prosze ;((

Gość gość
Nie ma takiej możliwości, chyba, że miałby znaczną ilość spermy na dłoniach, chociaż i wtedy jest znikome prawdopodobieństwo. Miesiączka może Ci się spóźniać ze stresu, obaw o ciąże, więc się uspokój, nie jesteś w ciąży ;)

Gość Jan van der Chodór
Powiem Ci tak bożenko, ja nie wiem jak to tam u Was na Kresach, ale u nas w takich sytuacjach bierzemy delikwenta i wsadzamy mu w. Ogółem Agatka tak. Mama już wie. Ja lubię czasem posłuchać Emmure, zwłaszcza jak mam tego samego wieczoru poważny sprawdzian z urbanistyki starożytnego Afganistanu. Także polecam sznur, a wiesz, że koty liżą masło? :) Pozdrawiam, Bogumiła hehe xD

Gość gość
Ja tak zaszlam w ciążę.dziewictwo tu nie ma nic do rzeczy bo w błona nie jest szczelna w stu procentach.Zrób test!

Gość gość
Prosze o jak najszybsza odpowiedz ;( nie wiem co robic ;(

Gość gość
Napewno nie mial duzej ilosci spermy na dloniach... ;( moze jednak zrobic test? Moj chlopak mowi ze mam poczekac i jesli dalej nie bedzie miesiaczki to mam zrobic test :(

Gość gość
Oczywiście ze mozesz byc w ciąży! Jak można być tak skrajnie nie odpowiedzialnym! Przecież juz od samego patrzenia w oczy mozna zaciazyc- w i em co mówię

Widze ze nieliczni robia sobie zarty z twojego tematu. Ja cie rozumiem. Jestes mloda, niedoswiadczona. Idz do apteki i zrob test ale w cazy raczej nie jestes.... stres tez wiele robi. Posluchaj starszych i doswiadczonych i gbaj po test dla swietego spokoju

Gość gość
Mała puszczalska suko,poczekaj poczekaj namierzę twoje IP i starzy się dowiedzą jak się puszczasz po kątach,Dostaniesz od ojca gorącym prętem po tzipie to ci się odechce milosnych uniesień!

Gość gość
Boże...nie rób żadnego testu w ciąży nie jesteś!!!! Żeby zajść w ciąże musi dojść do stosunku nie pieszczenia!!Sperma musi dotrzeć do szyjki macicy

Gość gość
Wolisz się zamartwiac i pytac wróżek na kafe czy jesteś w ciąży niż zrobic test?Kieszonkowe wydane i nie ma za co kupić czy jak?Po co pozwalasz żeby chłopak wkładal ci z/a/s/p/e/r/m/i/o/n/e paluchy do pipy skoro boisz się ciąży?

Gość gość
Dzieki wielki :) wiem ze stres zle wplywa na miesiaczke i moze ja opozniac ale caly czas mysle czy nie jestem w tej ciazy ;( glupio mi isc do apteki po test.. powiem ze moja mama jest dosc wyrozumiala i mam z nia baaaardzo dobry kontakt . Mowie jej praktycznie o wszystkim... chcalabym jej powiedziec o tym co podejrzewam ale.. powiedzialam jej ze spoznia mi sie okres i pytala czy juz wspolzylam z chlopakiem. Powiedzialam ze nie. Przysiegalam.. i co teraz?

Gość gość
Myślałam, że to raczej forum dla dorosłych, więc skąd tu aię biorą tak niedojrzałe wypowiedzi? Możesz zrobić test dla uspokojenia się, ale jeszcze raz powtarzam, że w ciąży nie jesteś. ;)

stres, zmiana klimatu (przeprowadzka do nowego miejsca), zażywanie większej ilości witaminy C - to tylko kilka czynników które mogą zaburzyć cykl. tak że radzę poczekać a miesiączka przyjdzie.

Gość gość
A mówią że młodzież teraz tak szybko dorasta...jednak w niektórych przypadkach jest inaczej

Gość gość
testy sa w rossmannie, hebe, naturze nie musisz isc do apteki

Gość gość
W tym wieku już dawać doopy:O

Gość gość
Gość 13:33 ty pewnie byłaś już wtedy po porodzie :D

Gość gość
Wstydzisz się kupić test a nie wstydzisz się takich rzeczy robić z chłopakiem? Sama widzisz, że nie dorosłaś jeszcze do tego. W ciążę tak łatwo się nie zachodzi, a test możesz zrobić dla spokojności.

Gość gość
Zrobilam test. Wyszedl negatywny. I kreska. Odwazylam sie powiedziec mamie. Ciesze sie ze to nie ciaza lecz niepokoje sie nadal o spozniajacy sie okres.