Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka tego tematuuu

Kim jest pomarańczowy gość?

Polecane posty

Chyba czas, aby rozpracować tą osobę. nie będzie to łatwe, gdyż wydaje się, iż ta osoba podaje się za wiele różnych osób, podaje o sobie niespójne dane. Czasem jest nawet miła, czasem okrutnie schamiała. Czasem ma dzieci, czasem jest nawet teściową, a czasem jest w ciąży albo dopiero się stara. Jednego dnia chce kupić kota, innego chce się go pozbyć, by potem pisać, że ma psa i rybki. Karmi dziecko wyłącznie eko tofu, by za chwilę faszerować malca parówkami z biedronki. Ale dość tego, od dziś zbieram na ciebie teczkę POMARAŃCZOWY "gościu". W końcu kiedyś się wysypiesz, a wtedy ja będę tu, by wkleić twojego FEJSIKA! Buahahahahaha (złowieszczo)

Gość gość
Dns MMartha do garów kuchto bezrobotna:D

Uderz w stół... widzę, że już gościu się aktywizujesz. Pewnie ci się gorąco zrobiło, że już ci po piętach depczę. Pisz pisz, im więcej piszesz tym łatwiej cię zidentyfikować, buahahahaha (złowieszczo rzecz jasna).

Gość gość
Autorka ma problemy natury psychicznej:)

Gość gość
Przeciez avinione jest tym trollem wczoraj wpadla jak sliwka w kompot.Nazywa się Martusia Radwańska i jest z Wroclawia czy jakiejś wiochy pod Wrocławiem Oleśnica czy cos takeigo

Gość gość
Co to za głupi temat przecież każdy nie zalogowany ma pomarańczowe pseudo 'gość" :o ... 🖐️

Gość gość
Buahahaha autorka tematu slabo rozgarnieta jest :D ne wiesz ze kazdy jest pomaranczowym gosciem gdy nie poda nicka?? Wspolczuje ilorazu inteligencji...

Uuu nie zrozumieliście ...? Jednego możesz być pewna, autorko. Gość to osoba bez dystansu do siebie i bez poczucia humoru :)

Gość gość
Przecież temat był żartem a wy idiotki jak zwykle zablysnelyscie :D

14:54, 16:08 hah co za kompromitacja, i kto tu jest słabo rozgarnięty i o niskim ilorazie inteligencji? :O Poczucie anonimowości i brak odpowiedzialności za słowa wyzwalają najgorsze cechy w ludziach co widać tu na forum. 14:28 można mnie nazwać każdym, ale nie kuchtą :D pisałam wielokrotnie przecież, że ja się do garów nie dotykam ;) Shug Avery dzięki za pozdrowienia 🌼 wzajemnie :)

Gość gość
Ja tez zawsze tu tylko jestem gościem Nawet nie wiem o kogo chodzi ;-)

Gość gość
oooo faaaak ale kretynki tu siedzą skoro nie poznały się na ironii autorki.... aaaaaaaaaaaaa :D polewa do wieczora lasencje :P

Gość gość
Prawie wszyscy tutaj występują anonimowo.Jeżeli ktoś jest głupcem, na pewno jesteś ty! Masz zaburzone ego i stad ten idiotyczny temat!

Gość gość
Przeciez nawet niebieskie są anonimowe to ze maja jakiś tam Nick nie znaczy ze wszyscy je znają boże co za kretyńskie forum z przyglupami

eeee, niebieskie anonimowe?? ja mam na drzwiach napisane hh29 ;). i w dowodzie tez tak mam :P. poza tym udzielam wszelkich info nt. mojego adresu, nr konta i telefonu.

Gość gość
Dokładnie, jakim debilem trzeba być by wymyśleć debilny nick który mówi G****O- dokładnie tyle co niezalogowany gość, a podniecać się ŻE NIE JEST się anonimowym :classic_cool: nie chcesz być anonimowa to podpisz się NAZWISKIEM kretynko :) :) :) :) :)

Gość gość
Pisze się n.t i nr. matole z ciapatej dzielnicy

Gość gość
szczególnie nr. :P cipciu

Gość gość
Taaa...numer z kropka :-D he,dobre !

ło matko, dobrze, ze mnie poprawilas od dzis zawsze bede pisac nr z kropka :D!

Gość gość
Wszystkie powinnyscie leczy sie psychiatrycznie.

Gość gość
Mmaryha zapierdzielaj bronic sukimiry 🖐️

Gość gość
a te nienormalne kafeterianki dalej się sledzą. Niby nie siedzą całe dnie ale świetnie poinformowane gdzie i w jakim poście o nich pisano:-o

Gość gość
o co chodzi z tą avinione? bo czesta właśnie bywała na innych forach i jak ona ma na imie? marta radwańska? wrocław?

Gość gość
Avinione to trolica, zwyzywala sulimire od idiotek, napisala, ze nawet urodzic nie umiala, ze nawet zwierzeta umieja karmic piersia i ze sulimira jest tępa. Jej wpis zakonczyl sie slowem: IDIOTKO a pozniej to edytowala i wstawila usmiechnieta buzke i udawala glupa hehehe

Gość gość
" poza tym udzielam wszelkich info nt. mojego adresu, nr konta i telefonu" xxxxx Czyli chodziło o "numeru konta" w związku z tym nr jak najbardziej z kropką bo nie kończy się na "r" tylko na "u" .Podstawy się kłaniają moje drogie:)

Gość gość
hh29 naucz się pisać polska niemko:D