Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywołanie poronienie w ósmym tygodniu. Boli?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś ma może jakies doświadczenia? Na jednej stronie ktoś pisał, że nie boli, na innej piszą o krwawych fontannach i skurczach. Nie wiem jak się na to przygotować.

Gość gość
idź porozmawiać z księdzem, nie rób tego, oddaj dziecko do adopcji, zostaw w szpitalu, módl się, Bóg pomoże znaleźć rozwiązanie, zaufaj Mu

Gość gość
Wywołane poroniebie...to aborcja

Gość gość
Bedziesz miala farmakologicznie? Jeśli tak to przygotuj się na silne skurcze ( ja prawie mdlalam ) wymioty i krwotok. Pozniej ustaje wszystko ( tak po 2-3 godzinach) oprocz krwawienia. Mi lecialo non stop prawie miesiąc... skąpo ale jednak. Przygotuj sobie ketonal.

Gość gość
Zastanów się, nie zabijaj własnego dziecka. Jeśli go nie chcesz, to oddaj.

Gość gość
A ja myślalam że już pomnie... drugi raz bym tego nie zrobiła...

Gość gość
A słyszałas o tym że można się zabezpieczyć?

Gość gość
idź porozmawiać z księdzem, nie rób tego, oddaj dziecko do adopcji, zostaw w szpitalu, módl się, Bóg pomoże znaleźć rozwiązanie, zaufaj Mu xxx a może ty weźmiesz i wychowasz to dziecko, co?

Gość gość
Jeśli usuniesz, to znaczy że jesteś gorsza od suki...

Gość gość
a jak to wyglada w max 3. tygodniu?

Gość gość
Tak samo, to bez znaczenia ile tyg ma płód. Skurcze są silne tak czy siak.

Gość gość
o matko..oby to była tylko marna próba prowokacji, ja bym chciała zdrowe dzieciątko, w ogóle kochającego męża, mieć gdzie mieszkać, dobrą ale przede wszystkim stałą pracę :( a jak czytam tematy tego typu, to normalnie aż mnie boli serce, co innego gdy dziecko np może urodzić się chore, rozumiem to, ale to trudne tematy.

Gość gość
tak przezywasz? zawsze znajdzie sie cos, co by sie chcialo, a czego sie nie ma. ona nie chce byc w ciazy, ma urodzic, bo Ty bys chciala? :o

Gość gość
Ja poronilam kilka lat temu, bylam w 3 miesiacu ale nie wyksztalcilo sie serce wiec musialam zostac ''wyczyszczona''. Wybralam metode farmakologiczna, najmniej inwazyjna. Podano mi tabletke w szpitalu, uprzedzono ze bedzie bolalo. Po jakiejs godzinie myslalam, ze zwariuje. Podawali mi proszki przeciwbolowe ale po kilku godzinach w mekach dostalam morfine a i tak skonczylo sie czyszczeniem ginekologicznym bo byl duzy skrzep krwi. Nigdy nic mnie tak nie bolalo, wtedy tez uwierzylam w moc prawidlowego oddychania, zeby nie bolalo az tak. Do dzis stosuje przy bolach miesiaczkowych.

Gość gość
Nie wiem czy jesteś po czy przed?? przygotuj sobie silne leki przeciwbólowe, tonę podpasek i miej kogoś przy sobie. Jakby się coś działo mocno niedobrego to szpital, powodzenia.

Gość gość
ja mialam 3 aborcje farmakologiczne i nie zaluje :) 2 razy w domu, raz w szpitalu. ciesze sie jak nie wiem ze pozbylam sie klopotu :D przygotuj sie ze bedzie bolec i bedziesz krwawic ale uwierz ze to bedzie nic z porownaniu z ulga jaka poczujesz :D przygotuj sie w srodki przeciwbolowe i podpaski maxi. ja jak zobaczylam ze to ze mnie wyszlo to plakalam z radosci i nawet nie zwracalam uwagi na bol ktory byl niemaly :)

Gość gość
Dziecko na pewno boli .Zabójstwo musi boleć

Gość gość
gośc 17.07 Jestes tylko śmieciem...

Gość gość
3 aborcje? masakra. Choc kiedyś w programie Drzyzgi była kobieta, która miala 17.... to trzeba miec we lbie nas\rane. Czemu nie bierzecie pigulek, czemu nie uzywacie gumek, czemu nie zalozycie spiralki, bo nie wierzę że można aż tyle razy miec wpadkę zabezpieczając sie...

Gość gość
Jak ktoś w taki sposób szczyci się takimi rzeczami to już nie ma nic do powiedzenia, świat zszedł na psy

Gość Lizetkaaaa
spełzły się parszywe dewoty piertolące o zabójstwach. To WY macie w łbach nasrane, kretynki religijne. Nawet nie wiecie, jaka przyczyna tego poronienia i piertolicie o księżach. A może od razu o miłosiernych wiedźmach boromeuszkach???

Gość gość
Skoro brała tabletki poronne to otruła własne dziecko .To chyba proste ? Nie trzeba być żadną dewotka by o tym wiedzieć

Gość gość
idż na normalną skrobankę ze znieczuleniem - nic nie boli

Gość gość
Dziecko chyba boli jak odrywaja mu raczki czy główkę ?

Gość Nikita24jpg
Witam poronienie boli jest to ból niesamowity w niekturych przypadkach sa to drgawki zimne poty osłabienie i niesamowity przeszywajacy ból oraz uraz psychiki na długie lata ja nigdy nie zapomne tego i nawet wrogowi tego nie życze.....

Gość gość
historie kobiet po aborcji farmakologicznej na maszwybor net

Gość gość
Od takich tabletek możesz nawet na OIOMie się znaleźć. Zresztą to jest zamordowanie własnego dziecka, tak samo jakbyś zamordowała dziecko zaraz po porodzie. Dziecko możesz oddać, a aborcja i wywołanie poronienia odcisną na Tobie ogromne piętno. Nie będziesz mogła normalnie żyć.