Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smerfny

A co to ile bym punktów dostała na języku angielskim? Krótka forma pisemna

Polecane posty

Jesteś na kursie językowym za granicą. Napisz wiadomość do kolegi, z którym chodzisz na zajęcia. a).Poinformuj go o spotkaniu Waszej grupy po zajęciach. b).Powiedz, jaki będzie temat spotkania. c).Wyjaśnij, dlaczego powinien ze sobą zabrać laptop. d). Zaproponuj wspólny powrót po spotkaniu. Podpisz się jako XYZ. W zadaniu nie jest określony limit słów. Oceniana jest umiejętność przekazania wszystkich informacji (4 punkty) oraz poprawność językowa (1 punkt). Dear John Date 15 may 2015 year How are you? I’m writing to inform you about meet our group in restaurant ,,chicken’’ The theme meeting be film about the smurfs. You will take laptop because nobody not in possession laptop yet will watch cartoons about the smurfs. I want then together of you back to home? What do you thin? Regards XYZ

Gość gość
Ja bym ci za to odjela punkty. No ale skoro tak nie mozna to daje ci 0 (zero).

Ale ile bym na maturze dostała :) jak myślisz, mnie nauczyciel powiedział, że jak napiszę kali jeść - kali pić to punkty mi dadzą ale tylko za przekazanie informacji.

Gość gość
Kuzwa, przeciez pisze ze 0 (zero). Ty umiesz czytac ze zrozumieniem? Co za tepa idiotka. Zaloz jeszcze z million takich durnych tematow, a zastanie Cie maj, i obudzisz sie z reka w nocniku.