Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kółko adoracji misia1

Polecane posty

Gość gość
Broken to beton. Po co ty z nią dyskutujesz?

TRWAŁE RELACJE, poprawiłam tamto, nie musisz mnie obrażać, bo nie doczytałaś, tępa cipko x nie, nic "nie wybierasz" , tylko nie masz wyboru i musisz wybrać dożywotnie dziewictwo skoro nie odczuwasz przyjemności z seksu x dlaczego miałabym nie odczuwać przyjemności, ja i Ty mamy takie same receptory w tym samym miejscy, asy to nie kosmici. a druga rzecz, to, że coś nie byłoby przyjemne to nie znaczy, że mam zakaz robienia tego:O

Gość gość
a jak może być przyjemne skoro twierdzisz że nie odczuwasz popędu? stan psychiczny ma również wpływ na odczuwanie bodźców fizycznych

stan psychiczny ma również wpływ na odczuwanie bodźców fizycznych x no , ale nie zawsze, jak się uderzę to boli mnie nawet jak jestem szczęśliwa:O więc jeśli mam w cipce receptory przyjemności, bo tak, to nie widzę przeszkód w przyjemności z ocierania się tam. poza tym będę się śmiać itd. powiem tak, jak będę pod wpływem to seks mi nawet może wyjść:D

bo przyjemność z robienia czegoś nie musi być związana koniecznie z zaspokajaną potrzebą jak np. nie chce Ci się jeść, ale i tak jesz sobie lody.

Gość gość
skoro psyche ma wpływ na ciało to się domyśl "co mają" seks z uczuciami jest przyjemniejszy niż bez w każdym razie dla większości osób są też i tacy dla których tylko pod wpływem uczuć jest on przyjemny, nawet miało to chyba swoją nazwę

Gość brokeniside87
może demiseksualni? demiseksualni to tacy co są jak aseksualni dopiero nie nawiążą istotnej więzi emocjonalnej z kimś. ale doprawdy nie wiem, dlaczego trzeba aż kogoś kochać żeby się masturbować jego ciałem, dziwne. i dlaczego żeby mieć przyejemność trzeba tych cyrków, substancji, striptizu:O

Gość autorka tego teemate
Fajnie że założyłam temat i cieszy się jakąś popularnością, ale to temat o misiu, nie o broken ani tym bardziej o jej popedzie seksualnym :O

Gość brokeninside87
:D ja już dawno zapomniałam, dlaczego ten temat się tak nazywa:D

Gość gość
bo te "cyrki" wzmagają przyjemność nie zrozumiesz, bo nie masz popędu, który jest motorem pragnień i fantazji erotycznych

Gość brokeninside87
nie ma czegoś takiego jak jej popęd seksualny!

heh, mi by odbierały, nie mogłabym sie skupić i to takie:O jak sikanie w czyjejś obecności, heh. fantazje mam, ale nie erotyczne:) ale lubię czytać i pisać opowiadania erotyczne, bo są ciekawe i śmiechowe:)

Gość autorka tego teemate
Cyrk na kółkach. Przeczytałam caly temat. Idźcie już spać lepiej. Misiek ty słodki niedobry paczusiu wpadnij pozniej :classic_cool:

Gość gość
Chciałabym to zobaczyć. Te czochranie. :classic_cool:

Gość gość
Misiek co słychać ? :)

Gość gość
Miśka nie ma. Został zatrzymany za szpiegostwo na rzecz Rosji.

Dziękuję za życzliwe zainteresowanie moją osobą :) . Wczoraj wróciłem bardzo późno i byłem zbyt padnięty, by jeszcze cokolwiek pisać. Przeprosiłem tylko w jednym temacie salmonelkę, bo mogła poczuć się urażona (niesłusznie :) ). x >>>Miśka nie ma. Został zatrzymany za szpiegostwo na rzecz Rosji.<<< Między szanowaniem jakiegoś kraju, a szpiegowaniem na jego korzyść jest wyraźna granica, której nigdy przekroczyć nie zamierzam :). x U mnie nie jest za ciepło, ale zza chmur przebija się całkiem sporo słonecznych promieni. Rozjaśniają one świat i trochę poprawiają samopoczucie :). Wywiesiłem pranie na balkonie i nieco blasku słońca i przyjemnego wietrzyku, dane mi było posmakować :). Życzę Wszystkim pięknego dnia :).

Gość gość
Tobie też Misiek życzę pięknego dnia :)

Przeprosiłem tylko w jednym temacie salmonelkę, bo mogła poczuć się urażona (niesłusznie usmiech.gif ). x Przeprosiny przyjęte, choć nie są konieczne. Nie czułam się urażona :) Miłego dnia Misowi , jego zwolennikom jak i przeciwnikom.

Dziękuję salmonelko :). Właśnie wróciłem z pracy i kolejny raz doszedłem do budującego wniosku: gdy człowiek zajęty jest pracą, to przestaje czuć, że coś tam go pobolewa :D :D :D. Jestem wykończony, ale czuje się dużo lepiej, niż w dniach, gdy zrobiłem sobie wolne na odpoczynek :). Dziwny jest ten ludzki organizm :). Pięknych snów wszystkim życzę :) :) :).