Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kółko adoracji misia1

Polecane posty

>>>misio, pisałeś bzdury<<< To Twoja subiektywna ocena :D. x >>>pisałeś, że facet mnie olał<<< Ja tego nie pisałem, bo tematu dokładnie nie znam. Mogłem co najwyżej kogoś zacytować. x >>>że nie pracuje<<< Bo jestem przekonany, że nie pracujesz. x >>>i że pie**olę głupoty.<<< Bo rzeczywiście sadziłaś straszne androny :D :D :D.

on zerwał, ale nie pisałam kto kogo olał, to było raczej magiczne i "olanie" nie pasuje tutaj w wakacje, czy teraz mamy wakacje? jeśli uważasz, że jak ktoś o czymś nie pisze, to możesz sobie wymyślić w tej kwestii negatywnego = jesteś hejterem.

Gość gość
ten spoko gośc by cie przeżuł i wypluł w pięć sekund ubliżasz mu pisząc tak

Gość gość
Żmij był inteligentny bardziej niż reszta i tym się wyrózniał

androny:O mam Ci przypomnieć co pisałeś o gejach, asach, seksach? a ja uważam, że jesteś alfonsem i masz co dzień pełne ręce roboty i co z tego?

Gość gość
hahaha spiertalaj z tym debilem i trollem, nie o nim jest temat

Gość gość
przecież zmij to był barlos ,odkad to się wydalo to ani razu się nie zalogowal na zmija i pod gościem anonimowo nawala na uczuciowym, tchórz boi się zalogowac

Gość gość
wbiję w temat bo kake poniekąd znam forume i napisze jedno, zgadzam sie z tym że nie gwiazdorzył jak noxa kciuk ss michał ale zaliczył tez pare wpadek, nie róbcie z niego świętego to że był bardziej otwarty na ludzi i ich nie oceniał po paru postach nie znaczy że był lepszy, napisałabym nawet że był gorszy bo kafe to kafe a jak ktoś nie potrafi się dostosowac to wypad z baru

Gość gość
skoro on zerwał to i on bardziej olał, przecież to logiczne tępoto co do pracy to jeszcze stosunkowo niedawno jojczyłaś cały czas, że jej nie masz, ani razu nie napisałaś, że ją masz, więc niby czemu mieliby uważać, że ją masz?

>>>zacytować? cytuj dalej durne pomarańcze a daleko zajdzieszz<<< Jak chcesz się kłócić, to napisz na priv :), a tak masz potem pretensje, że coś zostało na publicu napisane :(.

skoro on zerwał to i on bardziej olał, przecież to logiczne tępoto x nie, zerwał bo ja olałam, a co, miał się prosić jak pies? nie lubię takich mężczyzn. poza tym to W OGÓLE nie w takich kategoriach trzeba rozpatrywać, to była magia, to moja sprawa INTYMNA, i wałkowanie tego w sposób kiblarsko-kafeteryjny nie interesuje mnie. misio, Ty po mnie jedziesz publicznie to i ja piszę publicznie, nikt tu nie ma mojego pirva, więc zapomnij:)

Gość gość
broken, skończ znowu wymyślać, ty jeszcze z whedif nawet żaliłaś się jak to nieszczęśliwie zakochałaś się i jak ci źle z tym, że jedyny facet, który do tej pory zwrócił na ciebie jakąkolwiek uwagę zakończył znajomość z tobą

>>>misio1=kaka(ten z foty) sprawdzone und potwierdzone prawda misio?<<< Nie :). Mam więcej włosów na głowie :), szerszą szczękę :), drugi podbródek :(, no i... nie mam czarnego kota :D :D :D.

Gość gość
to jakich mężczyzn lubisz nie ma zupełnie nic do tematu. jakby mu zależało to by się bardziej postarał, widocznie zrozumiał, że nie miał o co. i od kiedy napisałaś o tym na forum przestało to być twoją sprawą intymną.

Gość gość
chyba sie ktoś ośmieszył .....misio1... nastepny który robi z siebie forumowego amanta a jest tylko...no własnie....

Gość gość
to jest kolejna wpada debila z forum

Gość gość
no i co sam się wkopał :D tym większa beka

to jakich mężczyzn lubisz nie ma zupełnie nic do tematu. jakby mu zależało to by się bardziej postarał, widocznie zrozumiał, że nie miał o co. i od kiedy napisałaś o tym na forum przestało to być twoją sprawą intymną. x nadal jest, nie podlega to Twoje kiblarskiej analizie, zapewniam Cię suczko, że g****o byś z tego zrozumiała:) odpuścił, bo byłam zbyt nieśmiała, to tak w skrócie. zresztą może zaraz zaczniesz pisać jakie nastawienie miał przez ostatnie miesiące do mnie mój pies :classic_cool:

Gość gość
kake bez kapelusza widziało tylko kilka osób kim jestes misio1? kogo udajesz i w co grasz? wjepałes się koncertowo

Gość gość
facet, któremu naprawdę spodobałaby się jakaś dziewczyna miałby kompletnie w doopie jej nieśmiałość, więc się kretyńsko nie tłumacz. po prostu byłaś zbyt beznadziejna dla niego, ściero :)

>>>chyba sie ktoś ośmieszył .....misio1... nastepny który robi z siebie forumowego amanta a jest tylko...no własnie....<<< Przykro mi, ale zupełnie tego posta nie rozumiem :(.

Gość gość
czyzby misio spiertolił? widzisz broken z kim rozmawiasz? z ułomem ktory posługuje sie cudzymi zdjęciami dzieki ktorym chce się wybic na kafe żalosne w choooy

facet, któremu naprawdę spodobałaby się jakaś dziewczyna miałby kompletnie w doopie jej nieśmiałość, więc się kretyńsko nie tłumacz. po prostu byłaś zbyt beznadziejna dla niego, ściero usmiech.gif x nie znasz całej sytuacji domniemania jakiejś kiblary naprawdę g****o mają do rzeczywistości 👄

Gość gość
ale rozumiesz że to ile kaka ma wlosów na łbie wiedzą nieliczni wtopicielu z koziej wólki? jaki miałes nick przedtem? ściemniaczu multinickowcu

i co Twoim zdaniem robi taki facet, gwałci ją? bo nie wiem do czego zmierzasz. generalnie jak ktoś nie daje przyzwolenia to chyba normalne, że odpuszczasz:O nie wiem o co Ci chodzi.

? ściemniaczu multinickowcu x o matko, ale masz zatwardzenie, ja tu piszę z 5 nicków obecnie, możesz lecieć mnie szukać jak Cię to tak jara, że ktoś ma więcej kont:D

Gość gość
tak, tak, gwałci brutalnie i zabija tępy łbie 😴 nie słyszałaś nigdy o czymś takim jak walka o ukochaną osobę? skoro twoja nieśmiałość cię zniechęciła, to i od początku wielkich nadziei z tobą nie wiązał

Gość gość
tylko żę misio wali fotami ludzi których nie lubi licząc na to że ktoś te foty skrytykuje ogarniasz różnicę? chyba że robisz tak samo to przepraszam bardzo