Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kółko adoracji misia1

Polecane posty

nie chcę się wtrącać w tą ambitną kłótnię, ale mężczyzna ze zdjęcia ma tak nałożony kapelutek, że i tak widać, że najprawdopodobniej jest niestety łysy, choć może to takie wrażenie, więc Wasze ujadanie nie ma sensu... miało go mieć? :classic_cool:

Gość gość
BROKEN IDIIOTKO wszyscy wiedza już, że byłaś whedif, a zaprzeczajac temu jedynie się pogrążasz

nie słyszałaś nigdy o czymś takim jak walka o ukochaną osobę? skoro twoja nieśmiałość cię zniechęciła, to i od początku wielkich nadziei z tobą nie wiązał x nazywasz "ukochaną osobą" osobę, z którą tylko sobie fajnie flirtujesz? serio. ale po co ta spina i wielkie nadzieje? ja nie lubię i takich poważnych klimatów, ja nie potrzebuję adoratów i Romeów, wolę słabe relacje, takie mam z każdą osobą i taka z nim mi pasowała.

fajna nuta tajemniczości, brak problemów itd. mi by się znudził jakbym go lepiej poznała, tak jak nie wiem... mam wrażenie.... Ty mi każesz, jak zawsze ludzie mi się nudzą jak ich lepiej poznaję.

>>>ale rozumiesz że to ile kaka ma wlosów na łbie wiedzą nieliczni<<< Rozumiem, że jak ktoś MA WŁOSY na głowie, to mu spod kapelusza wystają :D (przynajmniej ja do tego przyzwyczajony jestem :D). Poza tym faceci z obydwu wklejanych przez Was zdjęć, są do siebie podobni i może być to ta sama osoba, a na zdjęciu bez kapelutka zdecydowanie jego łysinę widać.

Gość gość
sama do znudzenia ciągle piertoliłaś o rywalizowaniu i staraniu się, i c***j to ma wspólnego ze słabą czy silną relacją, już bardziej idiotycznie chyba się nie możesz tłumaczyć. jakby facetowi zależało to by walczył - proste i logiczne, ty się w nim zakochałaś, a on miał cię gdzieś.

Gość gość
dalej nie ogarniasz waltornio? uważasz że walenie fot ludzi którzy sobie pewnie tego nie zyczą jest ok? tylko dlatego że sie tych ludzi nie lubi? robisz tak samo? to sie nie dziw że wszyscy mają o tobie takie a nie inne zdanie jeśli nie widzisz płycizny i żałości w takim zachowaniu, gratuluję

Gość gość
o kuuuuuuurfa wysiadam :D jak oni sa podobni to ja jestem święta rita :D

Gość gość
tak....są podobni...jak dwie krople wody....wtf? my napewno o tych samych fotach rozmawiamy? bo najpewniej nie, ale jeśli jednak to obrażasz i to wybitnie jedną osobę z tych zdjęć :D

Gość gość
"waltornio" wymiękam :D :D

sama do znudzenia ciągle piertoliłaś o rywalizowaniu i staraniu się, i c***j to ma wspólnego ze słabą czy silną relacją, już bardziej idiotycznie chyba się nie możesz tłumaczyć. jakby facetowi zależało to by walczył - proste i logiczne, ty się w nim zakochałaś, a on miał cię gdzieś. x na początku był mi obojętny, później mnie podrywał, później odpuścił, później sie chyba zakochałam i to naprawdę wszystko. nie ma żadnej afery. walczy się o osobę, którą się kocha, a nie o zwykłe "ciasteczko";) które Ci się podoba i Cię kręci ;) po co miałby walczyć? jakby, czemu zmuszasz ludzi do związku, skoro flircik jest lepszy? ja wolę mieć łatwiejsze życie.

Gość gość
widzę, że jakaś pomarańczka tutaj nieźle się nakręciła i węszy spiski...

Gość gość
a gdzie to drugie foto bez kapelutka? :D bo jakoś nie mogę znaleźć

Gość gość
walczy się o KAŻDEGO na kim komuś zależy, tłuku

>>>o kuuuuuuurfa wysiadam jak oni sa podobni to ja jestem święta rita<<< To wklejcie to drugie zdjęcie, bo nie chce mi się szukać w którym temacie je widziałem. Poza tym wybaczcie, ale nie bardzo rozumiem: jeżeli to ja wg was wklejam te zdjęcia (co mam wrażenie, ze mi sugerujecie) to dlaczego dziwicie się, że nie widzę między ludźmi sfotografowanymi różnicy? Czy was powaliło, czy tylko wszędzie budujecie jakieś teorie spiskowe :( ?

walczy się o KAŻDEGO na kim komuś zależy, tłuku x to chyba tylko Ty masz takie psychopatyczne podejście:) ja mam dystans do ludzi, nie nękam nikogo, nie stalkuję i tego samego oczekuje od innych.

tym bardziej, że on było mocno seksualny to w jakim celu miałby mnie nękać? chyba nękasz dlatego że chcesz przerżnąć cichcem na boku tę osobę, prawda? pewnie wyczuł, że jestem asem;)

Gość gość
"jak zawsze ludzie mi się nudzą jak ich lepiej poznaję." X i to tylko potwierdza twoje cholernie niedojrzałe podejście do życia nie potrafisz stworzyć głębszej więzi z drugim człowiekiem, każda ralacja gdzie przestajesz dostawać sraczki na widok drugiego człowieka i go idealizować zaczyna wydawać ci się "nudna" teraz już wiadomo dlaczego masz takie a nie inne poglądy w innych kwestiach, tyle że to ty ty jesteś infantylna i masz jakieś braki w swoim "ja", a nie inni, a którym wciąż narzucasz swoje poglądy, co jest absurdalne w tym przypadku, bo to ty masz problem

>>>że jestem asem<<< Jak Ty jesteś aseksualna, to ja latam spodkiem UFO :D :D :D.

Gość gość
i misio miał rację, że wtedy tak napisał pier/dolisz często takie absurdy, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać czy dzwonić do psychiatryka

nie potrafisz stworzyć głębszej więzi z drugim człowiekiem, każda ralacja gdzie przestajesz dostawać sraczki na widok drugiego człowieka i go idealizować zaczyna wydawać ci się "nudna" x nudniejsza, mogę mieć wieloletnich znajomych, ale z wieloletnim facetem, gdzie trzeba się fascynować, jakoś tego nie widzę:) x teraz już wiadomo dlaczego masz takie a nie inne poglądy w innych kwestiach, tyle że to ty ty jesteś infantylna i masz jakieś braki w swoim "ja", a nie inni, a którym wciąż narzucasz swoje poglądy, co jest absurdalne w tym przypadku, bo to ty masz problem x lubię swoją infantylność, reszta to jakieś Twoje wypociny:D

Gość gość
jak byś była aseksualna durna peeczo to nie jarałoby ciebie całowanie z językiem i lizanie - bo to są zachowania seksualne człowieka całowanie się z płcią przeciwną zaczyna jarać dopiero w okresie dorastania co związane jest tylko i wyłącznie z pojawieniem się popędu seksualnego (wcześniej całowanie jest uważane za coś obrzydliwego) więc w takiej sytuacji nie możesz być aseksem

Gość gość
jeśli chodzi o znajomych to sama nie raz przyznawałaś się, że również masz problem z tworzeniem trwałych relacji całokształt tego wszystkiego mówi sam za siebie

mnie to nie "jara" jak Ciebie, że Ci się mokro robi, tylko po prostu lubię jak to jest np. w filmach, uważam, że to efektowne, no i pokazujesz wtedy, że kogoś lubisz, ciekawe jak to jest dotykać czyichś ust:)

Gość gość
co mnie obchodzi co jakieś kółko wzajemnej adoracji pisze? z psychologicznego, obiektywnego punktu widzenia nie możesz być aseksualna skoro jara cię część seksualnych zachowań