Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zainteresowalibyscie sie tą dziewczyną w grubszej wersji ?

Polecane posty

Gość gość
Jak ma fajny charakter to tak,a wagę zawsze można zmienic, gorzej zmienić charakter.

W chudszej wersji wygląda jak nastolatka, w pełniejszej to prawdziwa kobieta :) :) :).

Gość gość
ale bym ją dupił w o***t az by jej flaki ryjem wylazły :)

Gość gość
Jakos nie sadze,ze taka otyłosc by Ci nie przeszkadzała nawet na samym poczatku bo wazniejszy charakter.

Gość gość
To bierz ją,z taka otyłoscia i tak za duzego wyboru nie ma,chyba ze shudła.

Gość gość
Misio jak zwykle chrzani ze kobieta powinna ważyc z 80 kilo,no to ciekawe czy swoje dzieci tez tak utuczysz,bo przeciez otyłosc to dla Ciebie normalka u kobiet.

Gość gość
No napewno kobiety z takimi gabarytami maja branie,juz to widze....

>>>No napewno kobiety z takimi gabarytami maja branie,juz to widze....<<< Z moich obserwacji wynika, ze właśnie dziewczyny z takim biustem :D najbardziej zwracają uwagę mężczyzn :D :D :D. Poszukaj sobie pedofila chudzinko :D :D :D.

Gość gość
Misio1 swój do swego ciągnie, co nie? :) gruba świnio

Gość gość
Misio fajnie jak kobieta ma fajny biust,ale na SZCZUPLEJ BADZ NORMALNEJ BUDOWIE.

>>>Misio fajnie jak kobieta ma fajny biust,ale na SZCZUPLEJ BADZ NORMALNEJ BUDOWIE. <<< Na tym zdjęciu to tylko ten biust widać :D :D :D. Takie "nalane" twarze widywałem również u bardzo szczupłych dziewcząt. Na jutro jestem ze szczupła kobietą o pełniejszej twarzy umówiony :).

Gość gość
Umówiony... Chyba na stanie razem w kolejce do opieki :D

Nie mam nic przeciwko temu, by zaopiekowała się mną jakaś okrągła Ślązaczka :). A umówiony jestem służbowo :), choć pewnie (jak zawsze :) ) na prywatne tematy również zejdziemy :).

Kobiety o pełniejszych kształtach później się starzeją - jakby ktoś nie wiedział. Wystarczy porównać kobiety np. po 40-stce. Te chude mają już widoczne zmarszczki a te - jak to piszecie otyłe - buźki mają gładkie jak pupa niemowlaka :)

Mam pełną uroku, pulchną :) znajomą, która w zeszłym roku przeszła na emeryturę (trochę wcześniejszą :) ). Niedawno odwiedziła mnie. W trakcie rozmowy przyszła inna koleżanka. Potem wypytywała mnie o tą pulchną i dawała jej... niecałą czterdziestkę :D :D :D.

Gość Maec
Wszyscy od rzeczy gadacie, Misio1 ma pełne prawo do swojego gustu, a tej dziewczynie daleko w którejkolwiek wersji do poziomu gdzie jej nadwaga naprawdę by spychała atrakcyjne elementy na dalsze miejsce. Fizycznie jest OK w obu wersjach. To czy bym się zainteresował zależy też od osobowości. Zakładając dobrą osobowość i brak szalonych problemów, ex, czy aktualnych związków? Tak, bardzo byłbym zainteresowany i kto wie czy nawet nie bardziej pulchniejszą wersją - mało widać na tym zdjęciu poza wyeksponowanym biustem.

Gość gość
Ruchaj dalej takie kobiety :) Spłodzicie małe słoniatka ;)

Gość Maec
A, i zanim ktoś zacznie - wy też macie prawo do swojego gustu i jak najbardziej mogą wam się podobać tylko dziewczyny szczupłe do średnich, ale wyzywanie kogoś od chorych fetyszystów i wielorybów jest jakkolwiek nie na miejscu i świadczy tylko o Was.

Gość gość
W szczupłej wersji ma dużo ładniejszą buzię

Gość gość
Tak, w szczupłej wersji nie mógłbym jej brać na Hiszpana :c

Gość Cyganeczka1
Skoro cycki sa dla was takie wazne,ze du/pa słonicy nie bedzie wam przeszkadzac no cóz...

Gość gość
Cyganeczka1 dziś Skoro cycki sa dla was takie wazne,ze du/pa słonicy nie bedzie wam przeszkadzac no cóz.. Lepsze duże cycki i dupa słonicy niż pukanie 20-latki z ciałem 10-letniego chłopca :D

Gość Cyganeczka1
Ja nigdy nie byłam szczupła,ale jestem chudsza z 20 kilo od tej kobiety a sama siebie potrafie nazwac słonicą obiektywnie,wiec wy jestescie jakimś fetyszystami.

Gość gość
Po co w ogóle został założony ten temat? Z resztą.. może w końcu was olśni, że każdy człowiek ma inne zdanie na każdy temat ;p i tu nie ma o czym gadać..

Gość Cyganeczka1
Albo nawet 30 kilo chudsza,w zaleznosci od wzrostu,ciekawa jestem ile lat wy seksu nie mielisdcie ze tacy zdesperowani jestescie :P

Gość gość
Ciekawe jak wygląda reszta jej figury. Sądząc po piersiach i twarzy to już podchodzi pod otyłość (1 stopnia jak dla mnie)

Gość Cyganeczka1
Nie widzicie jej ramion?:D