Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zainteresowalibyscie sie tą dziewczyną w grubszej wersji ?

Polecane posty

Gość Maec
Ciekawy jestem, czy ty sama siebie tak nie cierpisz przez patologię, czy jesteś kimś kto próbuje przepchnąć jakąś ideę na Internecie, Cyganeczko. Kobiety nie biorę dla kości czy żeby się z nią ścigać, tylko do innych celów. Dodatkowe kilogramy mi erekcji nie wzmacniają, ale jak kobieta odpowiednia z osobowości i nastawienia i ma *pozytywne* cechy wyglądu, a prawie w każdej kobiecie można takie znaleźć, to i nie będzie to najmniejszy problem.

Gość gość
Ale ładna była w szczupłej wersji! Mam nadzieję, że to pierwsze zdjęcie jest późniejsze i dziewczyna schudła ;P

Gość Cyganeczka1
Dlaczgo uwazasz ze jestem z patologii :D?

Gość Maec
Bo podajesz różnice rzędu 20, 30 kilogramów poniżej całkiem normalnie wyglądającej kobity i jesteś gotowa sama siebie wyzywać od tłustych loch, wedle swojej wersji. Taki selfhate to tylko z patologii mógł się wyłonić.

Gość Cyganeczka1
Hmmm na moje oko ta Pani juz nie ma nawet lekkiej nadwagi,tylko podchodzi pod otyłosć.

Gość gość
Nie chcę być dla nikogo niemiła, ale... ona niestety nie wygląda normalnie :( Owszem, kilka kilogramów nadwagi nie zaszkodzi, ale taka masa wiąże się już z chorobami. Nie propagujcie "puszystości" jak to ładnie nazywacie

Gość Maec
Kobiety naprawdę musza mieć jakąś inna wewnętrzną skalę porównawczą i detektory, bo niejako żeby oszacować absolutną "masę" stworzenia/pani na zdjęciu, to ja mam zdecydowanie za mało danych. I najwyraźniej w opinii Polek mam za niskie standardy normalności. Spoko, będę pamiętał.

Gość gośćubawiony
Dziołcha wpada jak szczała do kuchni wszystko w mig wymiata, siejąc pogrom i spustoszenie w lodówce :D

Gość Casc
Cytując samego siebie : Dość dobrze to było już wyjaśnione w temacie - wolę coś miękkiego i ciepłego niż zbyt szczupłego z wbijającymi się kostkami, ale głównie to jest pozytywny stosunek do tych tzw. rubensowskich kształtów niż negatywny do szczupłości. Będąc dość szczerym :P Jednak takie pełne ciało jest bardziej fascynujące... tu idzie coś rozchylić, wypełnić dłonie przyjemnymi krągłościami, przyjrzeć się jak to ciało reaguje gdy jest w ruchu (lub jest poruszane :P). Równocześnie mam mniejsze wrażenie że taka kobieta będzie zbyt delikatna fizycznie i psychicznie - ogółem mam wrażenie że jeśli unikną wpędzenia w kompleksy takie dziewczęta nie są zmaniaczone na punkcie opinii ogółu jak koleżanki o "figurze modelki", mają zdrowsze podejście do siebie i innych. Niestety panowie i inne panie chętnie się właśnie starają w takie kompleksy wpędzać. Pozdrawiam normalnych i normalne.

Gość gość
pod chinhe kupiłbym crostrainera czy jak to tam się nazywa i by było super.Byle w głowie miała poukładane bo to podstawa

Gość gość
wcale nie jest taka gruba tak kobieta ze zdjecia nr 2, otyła to jest Noxelia

Gość gość
a z roku na rok coraz grubsza... i ma juz zepsute cialo,nawet jak zrzuci ,to cialo bedzie juz zepsute porosciagne + duzo celulitu :(

>>>otyła to jest Noxelia<<< W końcu sama napisała, że waży... 165kg !!! :D :D :D.

Gość gość
Ja tego nie kumam,czemu faceci sa tu tacy torelancyjni,a w realu to jeszcze wysmieja taką.

Gość gość
Ja bym nie wyśmiał, tylko pokrył kremem w środku i na zewnątrz :*

>>>Ja tego nie kumam,czemu faceci sa tu tacy torelancyjni,a w realu to jeszcze wysmieja taką.<<< Bo tutaj napisali ci inteligentni :), a w realu nabijają się z grubasek ci, co pisać i czytać nie potrafią :D :D :D.

Gość Cyganeczka1
Naprawde jestesie chorzy....a słonica to słodkie okreslenie.

Gość Cyganeczka1
Misio1 ja mysle ze Ci faceci by wszystko bzykneli co sie rusza,a nawet słonia dosłownie słonia w zoo albo nawet kozę co prawia komplementy takim kobietom.

Gość gość
Cyganko ty już idź gruz wp*****lac, bo od tego jadu to się sama zatrujesz :D

Gość Cyganeczka1
Nie jad tylko szczerosć :P

Gość gość
Tak to wyzywaie kafeterianiki od grubasów,a nawet na oczy ich nie widzicie,a tu takie komplementy.Ta Pani byłaby ładna,ale teraz te ciało wyglada obleśnie,i trzeba bycv chorym zeby na to leciec.

Gość gość
Dziwię że teraz wyzywaja kobiety które twierdza ze to juz przesada,a normalnie to piszecie ze grubaski nie powinny rodzic dzieci,no skoro nie powinny rodzic dzieci to po co sie takimi jaracie?

Gość gość
Ja jestem gruba i ludzie dają mi o 13 lat mniej. Ale chyba wolałabym być szczupła ;(

mnie też bardziej się podoba w wersji grubszej, jest za co złapac, do czego się poprzytulac, nie lubię chudych...

Gość gość
Czyli oznacza,że dziewczyny być tłuste jak wieprzowina....

Gość gość
Eelfik no ale lepiej mieć kobietę o normalnej bidowie z kragłosciami,niz tak przy tuszy.No i nie wmawiaj mi ze kobiety takkie utyte tez Cie interesuja w realu.

Gość gość
Ja wole w szczuplejszej wersji

Gość gość
Dla mnie taki XL model jest w sam raz ! Biust G lub H i duże dupcia :)

Gość gość
Więc dlaczego mi wmawiaja całe życie ze jestem gorsza bo nie jestem szczupła,mimo ze jestem szczuplejsza od tej kobiety?

Gość gość
Kobieto czym się przejmujesz. Napisz jakie masz wymiary i jeszcze coś. Oszaleję zaraz za Tobą. Lubię jak kobieta ma udo o porządną łydkę itd. Do tego ubierze buty na obcasie. Oj nie mogę.