Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

problem apetyt

Polecane posty

Gość gość
no zgadzam się, że ćwiczenia by się przydały, bo one zawsze się przydają, ale autorka robi raban i wyglądało z jej opisu, że jest gruba lochą

Gość gość
fajną masz córkę, w sam raz do przelecenia

Gość gość
nie dość, że jesteś chuda, to jeszcze pyskata, bezczelna i głupia, idę stąd, bo głupota jest zaraźliwa, a ty się lecz na głowę, bo na du//pę to już za późno

Gość buahahaha
imo masz plaskod***e nie bede sie przy tym upierac, moze to faktycznie kwestia tego jak stoisz na foto w majtach wyglada jakbys miala ja zdecydowanie za nisko

Gość gość
Nie dziwię się, że ktoś stąd wyszedł :) Miałaś dać zdjęcie córki, a dałaś jakiejś grubej doopy.

Gość gość
Aj, sorki - nie zauwazyłam zdjęcia córki. Nie jest szczuplasem, ale wyrośnie z tego, wybiega się, ma twoje geny.

"z lubelskiego i nigdy nie pisałam inaczej. ostatnio mniej ale wcześniej rower to była podstawa od 30 do 60 minut dziennie. " Nie żebym Cię szpiegował, ale spojrzałem w IP z tych kilku mailów, i widzę tu Poznań oraz jakieś wewnętrzne IP, chyba korzystaliśmy wtedy z tej samej sieci VPN.:classic_cool:

Gość gość
Cóż, niby nie jesteś jakaś bardzo gruba, ale brzuszydło masz wielkie i ramiona mocno otłuszczone no i ten tyłek taki wiszący flak, fuuj... Reszta jakoś ujdzie, jak zakryjesz to i owo ubraniem. Skoro się martwisz o córkę to co z tym robisz? Chodzisz gdzieś z nią?

Gość gość
jak wyżej czyli obwisły tłuszcz na chudych kościach, zero mięśni

Gość gość
Jak tyłek wisi to w ubraniu jest płaski, ale nasza mądrala nie da sobie powiedzieć że ma płaski tyłek.

Gość gość
ale tu podniecenie... i to czym - układem tkanek miękkich... ja pierdzielę a życie mija...

Gość gość
bo te tkanki miękkie są nie tylko miękkie ale i obwisłe...

Gość gość
Ja myślę raczej, że ty po prostu jesteś ciągle głodna, bo jadasz beznadziejne i dlatego masz apetyt-powiedz dziewczyno po cholerę ci ten żółty ser w tych plackach??? a knooperes na drugie śniadanie??? paarnoja za mało owoców i warzyw, nasion, jogurty tylko naturalne

10:19 może i jadam beznadziejnie :( owoców nie bardzo mogę jeść bo potem mam bóle... warzywa jem bardzo często robię takie danie może mi ktoś powiedzieć czy ono jest zdrowe?? mianowicie na rozgrzany tłuszcz (około 1 cm na patelni pod przykryciem) dwie pokrojone marchewki, 2 duże ziemniaki i około 10 sztuk brukselki pod koniec smażenia doprawiam vegetą, to się tak dusi na małym ogniu.

Gość gość
to sie nie dusi - to się smaży, a to jest różnica i to ogromna 1 cm tłuszczu? chyba bym sie porzygała jeszcze przed jedzeniem, co do warzyw - ok, tylko po co tyle tłuszczu?

Gość gość
his infernal majesty wrzuć jakieś nagie foty:classic_cool: