Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę podać szefa do INSPEKCJI PRACY ???

Polecane posty

Gość gość
Tak, taki market powiedzmy. Z**********z po 10 godzin co dzień od poniedziałku do soboty. Ja pracuję na magazynie. Całe dnie zawsze na nogach. Nie siadam w ogóle bo beton jak zobaczy to mordą szczeka. Bo jak nie ma dostaw to trzeba dokładać a gdy dołożone to półki myć a gdy pomyte to pilnować ludzi czy nie kradną. Cały czas masz robić. Kurvidołek taki że szkoda gadać. Nie mam kwalifikacji i szkoły dobrej a ciężko z pracą, no i tak siedzę tu 3 lata już. Kurvica mnie czasem trafia. Betony tak mnie denerwują że czasami wracam do domu i se w domu w myślach po nich jadę. Wyobrażam jak betona łapię za koszulę pieściami i mówię : i co k***o teraz ? To jest normalne ? Ta robota mi na psychę siada już. Chcę się odegrać, to staje się już moją obsesją.

Gość gość
Tak, taki market powiedzmy. Z**********z po 10 godzin co dzień od poniedziałku do soboty. Ja pracuję na magazynie. Całe dnie zawsze na nogach. Nie siadam w ogóle bo beton jak zobaczy to mordą szczeka. Bo jak nie ma dostaw to trzeba dokładać a gdy dołożone to półki myć a gdy pomyte to pilnować ludzi czy nie kradną. Cały czas masz robić. Kurvidołek taki że szkoda gadać. Nie mam kwalifikacji i szkoły dobrej a ciężko z pracą, no i tak siedzę tu 3 lata już. Kurvica mnie czasem trafia. Betony tak mnie denerwują że czasami wracam do domu i se w domu w myślach po nich jadę. Wyobrażam jak betona łapię za koszulę pieściami i mówię : i co k***o teraz ? To jest normalne ? Ta robota mi na psychę siada już. Chcę się odegrać, to staje się już moją obsesją.

Gość Znawca rynku
W mojej byłej pracy takich betonów było było więcej szef produkcji i kierownicy po OHP

Gość gość
znawca Sam się zwolniłeś ? Teraz jaką masz pracę ?

Gość gość
Tak mialem dosyć 7 lat w obozie wystarczy. Teraz jestem ślusarzem w firmie produkującej ogrodzenia. Przysłowiowego miodu nie ma ale za sobotę która nie jest obowiązkowa mam 220zł brutto czyli 160 netto za 8 godz. Jak pracuje pół miesiąca po 10 godz resztę po 8 plus wszystkie soboty to mam ok 3200

Gość gość
No i dobra. Też godzin jako ślusarz natrzepiesz ale 3 200 to nie 1 700 jak ja. O tyle dobrze że młody jestem , 23 lata. Odkładam sobie po kilka stów co miesiąc. Ale mam dość, naprawdę dość. Wyjaławia mi mózg doszczętnie ta robota. Idę się szykować, myć, i o 21:00 trzeba iść spać bo o 4:15 wstaję ( dojeźdżam autobusem ).

Gość gość
Jak jesteś taki młody to rób kurs spawacza z tego jest kasa a UE finansuje młodym takie kursy ja mam dokładnie dwa razy tyle 46 lat

Gość Malutkikutki
Tez mam niestety problem z pracodawca, wymagania sa zbyt duze, wrecz nieludzkie. Już mamy tego wszystkie dosyc, ale nie mamy wyjscia skoro rodzina na utrzymaniu. Ktos może miał przyjemność pracowac z tymi ludzmi http://szkoleniabhpopole.pl/ może w czyms by pomogli, jak myslicie dziewczyny??

Gość gość
wez sie z tym opolem reklamuj na innym k***idolku, co? jestem z gdanska i zaden behapowiec z opola z pewnoscia nie jest mi poczebny

Gość gość
Do tej osoby, która podawala ten link www.szkoleniabhpopole.pl jak najbardziej skontaktuj się z nimi, pomoga CI, powiedza Ci jakie masz prawa itp. Będziesz w stanie postawic się w pracy znając co Ci przysluguje i co mozesz