Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34latek_śląsk

Mam już tego dość. Poznałem nty raz dziewczynę z problemami

Polecane posty

Gość 34latek_śląsk

Nie mam nic do ludzi chorych na tarczycę. Pomijając fakt że mam dziwne szczęście do poznawania dziewczyn mających problem z samopoczuciem/depresją itp. , drugi raz zdażyło mi się poznać dziewczynę mającą problem z tarczycą. Nie mam nic do ludzi z tarczycą ale czemu znowu, poraz drugi widze że ma ona problem z sobą, z własną psychiką. Podobno przy problemach z tarczycą tak się zdaża ale czy zawsze? Czuję coś do niej ale ma wyjątkowo trudny charakter - jest bardzo pewna siebie a zarazem jak mówi bardzo wrażliwa - jak na razie to pierwsze bardziej zauważyłem niż to drugie. Dała mi już tyle sprzecznych sygnałów kompletnie co do naszej znajomości że mimo tego że znamy się dopiero miesiąc, dopiero 4 razy się spotkaliśmy to jestem już tym bardzo zmęczony. Spotkaliśmy się 4 razy bo dzieli nas 60 km. Na pewno coś do niej poczułem. Generalnie rozmowa na żywo wychodzi nam wiele lepiej niż rozmowa przez telefon czy przez gg. Daje mi tyle sprzecznych sygnałów że nie wiem już co na ten temat myśleć. Chce ją poznać a zarazem nie wiem czy pokonamy te różnice charakterów.....

Gość gość
wyluzuj synek i zastanow sie co cie ciagnie do ulomnych jednostek z pamiatka po czernobylu

Gość gość
Tarczyca to nadwaga, a po ślubie nadwaga jeszcze większa. Z drugiej strony w twoim wieku trzeba brać już co leci, bo za 3 lata napiszesz tu, że przegrałeś życie.

Gość 34latek_śląsk
Stary nie obrażaj, ta dziewczyna zarabia 4k na rękę i jest szefową więc radzi sobie w życiu.

Gość 34latek_śląsk
Ona akurat ma problem z przytyciem, jest po prostu szczupła.

Jest tyle fajnych zdrowych I pozytywnie myślących kobiet... nie szukaj tych ktore sa wiecznie nieszczęśliwe bo to nie ma sensu.

Gość gość
ja mam niedoczynnosc tarczycy i nastroje depresyjne to u mnie norma. nie wybierałam tej choroby, nie chcialam jej, na szczescie mam chlopaka ktory mnie rozumie i jest dla mnie oparciem. jesli dla Ciebie to taki problem to zostaw ta dziewczyne i nie zawracaj jej d**y, szkoda jej czasu na takiego dupka.

Gość 34latek_śląsk
A jeśli ona jest bardzo nieufna w stosunku do mnie? A ani razu nie dałem jej do zrozumienia że szukam czegoś innego jak miłość? Pomijając że zna mnie miesiąc i już mnie zmusza żebym się przeprowadził do Katowic bo jeśli tego nie zrobię to znajdzie sobie kogoś innego. Czy to jest fair?

Gość 34latek_śląsk
Od jakiegoś czasu szukam pracy, dała mi warunek że mam szukać pracy na Śląsku koło niej bo inaczej koniec z naszą znajomością.

Gość 34latek_śląsk
czy to jest fair?

Gość gość
nie skad wszystkie d**y sa nie fair tylko facetom chodzi zawsze o milosc wyrazana w ilosci pchniec na godzine... ona doskonale to wie, wiec zaklada ze bez przeprowadzki nie dasz rady wyrobic meskij normy :D

Gość 34latek_śląsk
wczoraj mi napisała że idzie na randkę a wieczorem odpisała że to był żart i może przesadziła, i że nie chciała mnie urazić, już nic nie wiem....

Gość gość
Ja pitole, facet 34 lata, rozterki nastolatka, gadka jak dziecka z podstawówki:D żenujący jesteś:D a swoją drogą to ciekawe, że ktoś napisał, że będzie tyła, a ty nagle z tekstem wyskakujesz, że ona 4k zarabia:D sponsoruje cię i szkoda ci z taką zerwać?:D

Gość gość
Dnia 15.10.2014 o 20:36, Gość 34latek_śląsk napisał:

Ona akurat ma problem z przytyciem, jest po prostu szczupła.

to pewnie nadczynność ma. uważaj, bo kobiety z nadczynnością też miewają problem z donoszeniem ciąży.

Gość Gosia

Wiesz że kto szuka ten znajdzie???

Idź do lekarza powiedz że coś ci jest ale nie wiesz co że nie wiesz czy masz być z dziewczyną na odległość. I czy ona nie wymaga za dużo od ciebie ale dobrze zarabia. Ale ma zmienne nastroje i ty sobie z tym nie radzisz 😉

Na pewno ci pomogą może nawet L4 dostaniesz 😂