Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ICHHHHHHH

Moja brzydka figura mnie dobija:(

Polecane posty

Gość ICHHHHHHH

Hej, chciałam Wam się wyżalić. Dookoła widzę same ładne kobietki o figurze gruszki lub klepsydry, kobiece i kształtne, a ja jak taki drąg :( Mam 169 cm wzrostu, ważę 51 kg, biust: rozmiar pomiędzy B a C, szczupłe nogi i nawet widoczne wcięcie w talii (do tego momentu jest w porządku wg mnie), ale niestety mam też za szerokie ramiona w stosunku do bioder i to mnie strasznie dołuje. Te cholerne ramiona psują cały efekt :( Przez nie wyglądam jakoś tak kwadratowo i niezgrabnie wg mnie :( Mój narzeczony twierdzi, że wymyślam i że jemu nie podobają się np. wielkie tyłki i wąskie ramiona, ale ja i tak źle się czuję sama ze sobą :( Muszę stale uważać na to co ubieram, bo jak założę na górze coś jasnego i szerokiego a na dole ciemne spodnie to wyglądam jak facet :( Cholernie mnie to dołuje i czuję się przez to brzydka :( Strasznie zazdroszczę dziewczynom o wąskich ramionach, dużo bym oddała, aby takie mieć. Dziewczyny czy któraś z Was ma podobną figurę do mojej? Panowie, czy dziewczyny o ramionach szerszych d bioder uważacie a brzydkie?

Gość gość
Jestem tak zdesperowany, że i tak bym cię puknął :(

Gość gość
A w jaki niby sposób niejedzenie mięsa może mi pomóc zmienić figurę? Nie bardzo rozumiem...

Gość gość
ja tez mam szersze ramiona.i jestem zadowolona.gruszka to wielka dupa i jest to ohydne

Duża pupa to zaleta nie wada. Autorko przytyj i ćwicz tak aby nogi i pupa się rozbudowała to będzie ok ;)