Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówka28

Klocki lego :)

Polecane posty

Gość gościówka28

Wymień używane klocki LEGO na gotówkę! Serwis skupujemyLEGO.pl to największy skup klocków LEGO w Polsce. Działamy w całym kraju. Klocki są bezpośrednio odbierane od Ciebie, a płatność jest dokonywana w ciągu 24h. Po więcej szczegółów zapraszamy na naszą stronę internetową: www.skupujemyLEGO.pl

Gość gość
Dobry pomysł na firmę. Gratuluję pomysłu i pozdrawiam. ;) Ale raczej nie na tym forum.

Gość gośiówka28
Dlaczego nie na tym forum? Każdy może skorzystać :) To akurat nie moja firma ;)

Gość tdkui
Miesiąc temu kupiłem klocki lego na aliexpress24 i mój dzieciak jest bardzo zadowolony, ja również bo cenowo z przesyłką wyniosło mnie taniej niż na allegro, a i z czasem oczekiwania nie było tragedii

Gość 698legofan
na aliexpress24 znalazłem ciekawą ofertę cenową klocków lego. zakup wraz przesyłką wyniósł mnie dużo taniej niż na allegro, także z czystym sumieniem mogę polecić ten serwis sprzedażowy, a i oferta produktowa klocków jest znacznie większa

Gość kędzia
zamiast zakupu używanych klocków, polecam przyjrzeniu się bliżej ofercie aliexpress24. Znalazłem tam ciekawe klocki dla mojego syna, których nie mogłem znaleźć w żadnym sklepie w Polsce. Cenowo też nieźle na tym wyszedłem, bo klocki wraz z przesyłką wyniosły mnie taniej niż w innych serwisach sprzedażowych.