Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szogun303

Moja corka popuszcza w majtki kupe ma 6 lat

Polecane posty

mam problem i jutro ide do lekaza lecz może ktoś się spotkal z takim czyms .... corka ma 6 lat i od 4 tygodni co drugi dzień prawie zdaza się jej popuscic bezwiednie kupe w majtki .... nie jest ograniczona psychicznie ani nic bardzo zdolna i zdrowa dziewczyna ... od drugiego roku zycia nigdy jej się nie zdarzylo nawet zesikać się do luzka zawsze wstawala i wolala ze chce siku lub kupe ... i nagle takie cos z moczem nie ma problemów leci ale z kupa nie wie i nawet nie wie w jakim momencie jej się to zdaza az poczuje ze ma mokro ... z zona staramy się nie krzyczeć ani nie karac za to bo jesteśmy w szoku i nie wiemy co zrobić ... fakt 6 miesięcy temu się przeprowadziliśmy a 7 miesięcy temu urodzil się syn dotego zmiana pracy tak wiec sam mysle ze może na podłożu psychicznym ten problem lecz już sam nie wiem ... staramy się dbac o dzieci z calych sil mimo ze nam czasem tych sil brakuje .. poradzcie cos lecz proszę o normalne wypowiedzi a nie typu lej ją albo niech chodzi w tym glownie ... pozdrawiam i czekam niecierpliwie na jakies porady ..

Gość gość
lekarz powiedział ze to normalne u dzieci w tym wieku i dal puder do rozrobienia by dziecko częściej chodzilo do ubikacji i miało lepsze wypróżnianie się ... po każdym posiłku mam dzieciaka gonic na wc i ma probowac się wypróżnić ... jak dla mnie to nie jest normalne ale nie będę się klucil z lekarzem choć nerwy mnie poniosły .. po dwóch tygodniach ma niby przejść .... ja w to nie wierze ....

lekarz powiedział ze to normalne u dzieci w tym wieku i dal puder do rozrobienia by dziecko częściej chodzilo do ubikacji i miało lepsze wypróżnianie się ... po każdym posiłku mam dzieciaka gonic na wc i ma probowac się wypróżnić ... jak dla mnie to nie jest normalne ale nie będę się klucil z lekarzem choć nerwy mnie poniosły .. po dwóch tygodniach ma niby przejść .... ja w to nie wierze ....