Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_student20

Potrzebuje porady nie moge sie zaspokoić

Polecane posty

Gość załamany_student20
dziękuję za opinię wyżej jest bardzo cenna :) u mnie zapomniałem napisać, że jest jeszcze taki problem, że ja musze mieć widoczne coś czym sie podniece czyli jakiś film czy fotke inaczej będzie słabo, a do wanny nie pójde z laptopem niestety :(

Gość gość
Skoro ty taki higieniczny to nie boisz sie,ze ktos nasikal do basenu, mial wytrysk albo robil cos gorszego? Jeszcze cie ktos zaplodni :D

Gość załamany_student20
proszę sie nie nabijać :)

Gość gość
ale komórkę do łazienki można zabrać ;)

Gość kobieta i jej opinia
a co do publicznych toalet rozumiem cię, wiesz jest pozycja klasycznie zwana "na Małysza" kiedy się kuca w powietrzy by sedesu nie dotknąć albo w romansie do kupienia za 2zł nakładki higieniczne na kibel. Ja na obcy kibel nawet w higienicznym domu nie siądę a swój co 3-4 dni domestosem szoruję, taka mała obsesja. A do wanny możesz przemycić jakieś zdjęcie włóż je do koszulki foliowej i zaklej taśmą to się nie namczy. My dziewczyny jak to robimy, cóż dotykamy się pierwsz po szyi smyramy potem schodzimy do biustu troszke g drażnimy a potem również za pomoca ręki staramy się zaspokoić, niestety ręka nie zastąi męskiego penisa. Ja się masturbowałam regularnie będąc dziewicą (takowe straciłam mając prawie 25 lat) i nie widzę w tym nic złego. Teraz jak mi się zachce to potrafię męża nocami gwałcić jak ten śpi :D niestety kobiety o podwyższonym poziomie testosteronu cierpią na nadpobudliwość seksualną. Mnie też zaspokajało celowe podniecanie innych facetów (po rozstaniu z byłym) z koleżankami dwiema na imprezach zjadałyśmy sobie z dekoltu i brzucha bitą śmietanę i takie tam a faceci mogli tylko patrzeć a nas ta ich bezsilność bardzo satysfakcjonowała i podniecała, to był taki psychiczny orgazm (ps: niestety samodzielnie nigdy się do orgazmu nie doprowadziłam moja flustracia z powodu seksu sięgała jedynie apogeum dlatego szłam na uczelnie gdzie spokojnie mogłam porąbać siekierą w drewno- rzeźbiarz z wykształcenia)

Gość gość
To ja napisałam o tym jęczeniu. Nie nabijałam się z Ciebie. Po prostu człowiek czasem nie jest świadomy, a pod tym prysznicem i za cienką sćianą będziesz się jednak musiał kontrolować.

Gość gość
Co to jest "flustracja" ?

flustracia- zniecierpliwienie uczucie beznadziejności i poddania się podsycane żalem gniewem i wzrastającym poczuciem wybuchu wszelkiej wulkanicznej mieszanki uczuć wynikającej z bezradności

Gość gość
No to chyba "fRustracja" a nie "fLustracja".

Gość załamany_student20
no nic trzeba będzie jakoś sie "przełamać" w tej łazience chyba lepsze to niż sie męczyć :P

całkiem możliwe jestem dysortografikiem i do tego plątają mi się palce po klawiaturze. Wybaczcie mój błąd.

Hej student nie martw się i uwierz warto się czasem przełamać. Jęki można powstrzymać a zbyt duże napięcie seksualne szkodzi mężczyzną na jądra i patencie kobietom na jajniki itd

Gość załamany_student20
no myślałem też żeby kupić gumki i w łóżku co o tym myślicie ? będzie słychać ? wiem, że jestem przesadnie wstydliwy i nieśmiały, ale co ja na to poradzę :P