Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMY DWOJKI DZIECI jak wygląda Wasz dzien, macie troche czasu dla siebie??

Polecane posty

Gość gość

macie czas np. chwilę posiedziec przed komputere albo obejrzec cos w tv? zrobic cos dla siebioe?? ja mam 2dzieci - 8 mcy i 3,5 roku i czasami mam problem zeby znalrezc czas na wyjscie do toalety :( a brakuje mi tego czasu tylko dlasiebie...

Gość gość
Moje dzieci prawie rok i 3 lata. Czasem nie jem bo czasu nie mam albo zapominam, niestety nie chudne, tez nie mam czasu. Jesli wszystko na twojej glowie jest i do tego jestes perfekcjonistka to nigdy czasu nie znajdziesz dla siebie. Ja niekiedy zostawiam dzieci ojcu i po prostu wychodze. Nie zawsze jest tak jak sobie zaplanuje

Gość gość
mam nieco czasu dla siebie ;) ale nie każdego dnia ;P

Gość gość
Autorko. Ja mam dzieci w identycznym wieku :) Z tym, że starszy poszedł do przedszkola, z czego i on i ja jesteśmy bardzo zadowoleni. Ogólnie jest ciężko, ale staram się odpocząć jak mały śpi.

Gość gość
Mam dwoje dzieci 10 lat i drugi 3,5 roku od 1 mies nie pracuje na cały etat tylko 2-3razy w tyg ,wyjeżdżam z Polski i muszę pozałatwiać ostanie sprawy .A więc do tej pory było tak do młodszego przychodziła opiekunka do przedszkola nie chodzi ,chodzi z opiekunką albo jak ja jestem to ze mną 4 razy w tyg do klubiku osiedlowego zostaje tam na 2-3 godziny w tym czasie jak to ja jestem z nim idę do sklepu robię obiad wracam po niego nie zawsze go zaprowadzam czasami wolę aby został ze mną w domu albo spacery ,rowery ........Nie chciałam aby szedł do przedszkola bo my często latamy do męża za granicę też w tyg więc chodził by w kratkę a do starszego moja mama przyjeżdża i z nim zostaje te parę dni albo robię mu wagary, za parę mies jedziemy na stałe więc młodszy tam pójdzie już normalnie. .Starszy sam się szykuje do szkoły jaK jechałam do pracy na 8 o 15-16 byłam w domu ,zabawa ,spacer z młodym i do spania .c Chociaż jestem głównie sama od lat bo mąż pracuje 4 /2 tyg plus weekendy raz on przyleci raz my lecimy do niego to i tak mam dobrze bo straszy sam się potrafi sobą zająć ,w lekcjach pomagać mu też nie trzeba bo wszystko mu jak na razie wychodzi super. Więc jest jak bym miała tylko jedno małe dziecko , mam czas dla siebie i na poczytanie książki i popracowanie od małego uczyłam ich że mama też ma mieć czas dla siebie tak że nigdy nie siadałam z nimi na dywanie do zabawy przez pół dnia ,owszem zabawa była i jest ale potem każdy robi swoje i one potrafią zając sie sobą ja zawsze oko na nie mam.Nie męczą mnie ,nie czuję się zmęczona ,przytłoczona .

Gość gość
Witam Was serdecznie :) Seks po ciąży? Lepiej, gorzej, czy bez zmian? To pytanie kierujemy do kobiet w okresie od 6 miesięcy do 1,5 roku po porodzie. Jesteśmy studentkami kierunku lekarskiego i prosimy o uzupełnienie poniższej anonimowej ankiety, która pozwoli nam zwiększyć wiedzę na ten temat i lepiej opiekować się przyszłymi pacjentkami. LINK: https://docs.google.com/forms/d/1N_ttSaGXIhIULIc0rsEZxhgu90e9qgyZu1C5K8B8_rU/viewform?formkey=dGhXS0hOOFZSUkNsUzYwVFRPa3BXNnc6MQ Pozdrawiam!