Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ze studentki w akademikach puszczaja sie z kolegami

Polecane posty

Gość gość

mozecie to potwierdzic?? bo moj kuzyn mowi ze najlatwiejsze laski to studentki i jezdzi co weekend do krakowa na akademiki agh i polibudy i autentycznie zalicza studentki i nawet film nagrall niejeden co tam sie dzieje...masakra..laski pijane i rozbieraja sie..szok ..studentki budownictwa na polibudzie to najgorsze z tego co mowil..nie wierze w to ale widzialam na w;lasne oczy co robia..a wygladajana spokojne szare myszki....ktore w zyciu sie nawet nie calowaly...tak wygladaja..a tu takie zdziwko..

Gość gość
a skąd to jakieś bzdury ....

Gość gość
nie wiem, ja trzymałam dziewictwo przez całe studia, a innym do łóżka nie zaglądam

Gość gość
ja poznalam taka szarą myszke i cichą..skromna i zero makijazu..w zyciu nie pomyslalam ze ona wie co to seks nawet.. az nagle w jedna noc takie wycia i jazdy i tak ostry seks ze nie moglam spac....bo ona miala pokoj obok mego..okazalo sie potem ze sprowadzala ukrainców jakichs i z nimi sie pieprzyla tak ostro ze jakby ją zarzynali..obleśne to bylo..i bylam w szoku..laska jak zakonnica a tu takie jaja..potem co noc praktycznie juz tak wyła..i pieprzyla sie z kims:)

Gość gość
jetsem studentka udo na pk i jakos mi o tym nic nie wiadomo :D :D

Gość gość
ja mieszkam w akademiku i nic mi o żadnym puszczaniu nie wiadomo, nie powtarzaj głupich mitów

Gość gość
no normalnie nie wierze ze takie rzeczy sie dzieja moze w USA w collegue, ale nie u nas

Gość gość
22:41 heheheh niezła historia

Gość gość
marzenia prawików po technikum, byli w klasie pelnej pedaIów i trzymali się za siusiaki na wuefie xD

Gość gość
22:41 ciekawe ile ta szmata miala partnerow pewnie polykala im sperme a potem dalej byla taka niesmiala - tak jak ja dziewczyna opisała - i udawała cnotkę dla swojego przyszłęgo partnera

Gość gość
... jeszcze jakies historie o niewyzytych studentkach?