Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja1986

Rude dziecko to porażka nie wiem co bym zrobiła gdybi mi się takie trafiło

Polecane posty

Ja bym nie chciała mieć kalekę, chore poważnie, zaburzone, upośledzone dziecko, nie podjęłabym się wychowania takiego dziecka i nie pokochałabym go ,bo za dużo by mnie to kosztowało, ale kolor wlosow? dajty spokoj!! Co z tego ze urodzi ci się nawet NIE rude dziecko jak może być naprawdę bardzo mało urodziwe wręcz z tych brzydkich dzieci i tez znajdzie się podwód do uznania go za gorsze?

a gdzie napisalam cos niepoprawnie? pisze ze smartphona, to sie literki przestawiaja czasem. no i??

13:05 Jeżeli jestem rudzielcem nad rudzielcami i piegusem nad piegusami to spoko :) myślałam, że Kasia Dowbor i Julianne Moore są wyżej ode mnie w tej hierarchii ale dziękuję za komplement, zawstydzasz mnie 🌻

Gość gość
Jakie to obrażanie?Jest ruda ?Jest! Jest cala od stóp do głów pokryta piegami?Jest!Jest brzydka?Jest!Kładzie kilo tapety na mordę,żeby zatuszować piegi?Kładzie!Gdzie tu obrażanie?To tylko mówienie prawdy,która dadze i tobie leduniu jest bardzo nie na rękę bo w kółko gadałyście jaka daga piękna:)aż tu jej fb wyszło na jaw a wraz z nim cała prawda o "urodzie" daguni:D

Gość gość
No ale postawcie się na miejscu autorki. Jest bezdennie głupia więc i dziecko będzie głupie. A do tego miałoby być rude? Masakra

Gość gość
jestem przerazona, nie dosc ze biedne dizecko ma przesrane przez glupich ludzi dookola, bo jest rude, to jeszcze wlasna matka by go dyskryminowala i nieakceptowala. az plakac sie chce, nad takim i biedactwami. kiedys ogladalam bajke o sloniku bambi disneya czy jakims tam, i prawie spazmow od placzu dostalam, podczas sceny, kiedy slonik sie urodzil. wszyscy byli zachwyceni, cieszyli sie, ale nagle slonik zatrzasl glowka i wytrzepaly sie jego wieeeeelkie uszy. i wtedy wszystkie zwierzeta sie przerazily i go nielubily, nie chcialy sie z nim bawic. trauma z dziecinstwa normalnie. ale na szczescie w tej bajce pozniej slonik poszedl do cyrku i latal za pomoca tych uszu i wszyscy go z powrotem pokochali. :):):)

nie no nie wierze jakas nie normalna, wyglad nie ma znaczenia najwazniejsze jest zdrowie. a po za tym nie wiem jak mozna nawet tak pomyslec przeciez dla kazdej matki jej dziecko jest najpiekniejsze i nie wazne czy rude czy jakies inne nie wiem jak mozna sie wstydzic wlasnego dziecka...

a po za tym nie mow tak dziewczyno bo napewno ci sie przytrafi taki rudziutki bobasek i bedzie ci wtedy bardzo wstyt

Brzydka nie jestem, to jest twoje odczucie, tapety nie używam już od lat ze względu na piegi właśnie, bo głupio i nienaturalnie to wygląda :P a w Tobie pełno agresji, bo masz mojego fb i jarasz się tym jak nienormalna :o innych jak widzisz nie obchodzi mój fb. Nie wiem co ja Ci zrobiłam, że tak wrzeszczysz. Wmawiaj sobie co chcesz ale wyzywasz mnie, a nie mówisz prawdę i do tego moje dziecko które nic Ci nie zrobiło. Straszny jest obraz niektórych młodych matek, kobiet. Jaka byś śliczna nie była to chamidłem jesteś jedynie i prostaczką. Sama siebie tak przedstawiasz moja droga :)

Gość gość
Gdzie wyszło na jaw jej fb ja nie widziałam nigdzie a siedze tu codziennie ale widziałam za to led i jak jaga jest choć w połowie tak paskudna jak ona to jest bardzo ładna :D

Gość gość
O twoim dziecku nie pisalam ja więc milcz albo udowodnij!Tapety używasz i to sporo a tych cieni na powiekach nie powstydzilaby się nawet kurtyzana.Coś ci powiem,nikt nie chce dopuścić do siebie mysli ,ze jest brzydki więc nie dziwię się,że uważasz się za ładną:D

Gość gość
gość dziś ty faktycznie masz jakąś niezdrową podjarę może jesteś zboczona albo chora? sypiesz tu jakimis dokonaniami gimnazjalisty ojojojojojjjjj fb wyszło na jaw cała prawda tralalalala :o masz mokro może z tego tytułu? co mnie obchodzi czyjs fb a no tak nie obchodzi bo ja mam swoje życie bez kompleksów i zwisci. dobrze ci daga powiedziała chamidło i prostaczka jesteś

Gość gość
skoro cię nie obchodzi to zamknij się zamiast pisać o tym.

Gość gość
"Rude dziecko to porażka nie wiem co bym zrobiła gdybi mi się takie trafiło" - ja tak nie uważam :) W ogóle to coś się u mnie dziwnego porobiło... ja nie patrzę na wygląd serio, ale zawsze mnie ciągnęło do brunetów - mimo, że sama jestem brunetką, dzisiaj są to jednak blondyni (zwłaszcza długowłosi) i nawet rudzi :) Widziałam bardzo przystojnego rudzielca - nie był typowym rudym, jakich sobie wyobrażacie :P Naprawdę było na czym oko zawiesić ;)

Gość gość
Autorko jsteś idiotką po prostu, sama szufladkujesz ludzi, żujesz tym co ludzie powiedzą, no cóż głupia jak but matka to jednak porażka. ja mam rudą córeczką i nic zlego nie słysze pod jej adresem, a jest ruda konkretnie.Włosy kasztanowe, bardzo kręcone, piegi, zielone wielkie oczy, pisałam już tutaj kiedyś u rudych dzieciach. Jest mądra, zaradna, fajna, a ze ruda, no i co z tego. Ja bym na miejscu dziecka nie chciał mieć matki idiotki i kmiotki w jeden osobie, bo to już znacznie poważniejszy problem.

a więc kosmetyków też mi zazdrościsz? cienie mam, tapety nie :) czy jestem brzydka? to może dla ciebie tak jak być może Ty dla mnie :) nie muszę się każdemu podobać i Ty też nie :) ale widzę, że gdzie pojawia się motyw ze mną w tle tam jesteś Ty i Twoje inwektywy nie ważne, o której godzinie i w jakim dniu :o :o o moim dziecku pisałaś milion razy już i założyłaś milion tematów :o no wiesz łatwo powiedzieć udowodnij jak walisz z gościa, jednak sądzę też żeby cała kafeteria była zaangażowana obsesyjnie jak ty i zajmowała się moim życiem, może ewentualnie jakaś Twoja koleżanka, stąd wnioskuję, że to Ty :) mimo wszystko życzę Ci miłego dnia i lepszego życia, bo musisz być bardzo nieszczęśliwa. Szczęśliwi ludzie tak się nie zachowują, nie piszą takich rzeczy złośliwie, nie śledzą innych po necie i nie mają z tego radochy 🌻 Kwiatek dla Ciebie ode mnie i nie obrażaj ludzi nigdy w ten sposób, bo zwyczajnie może komuś być przykro o to ci chodzi? tak udało Ci się owszem nie było mi miło jak napisałaś "fuj, brzydka, kilo tapety na mordę" nazywając to" prawdą, a nie obelgami" :o wiesz samo słowo morda jest już obraźliwe dla człowieka :( Jak już masz ten mój profil to zapraszam na pogaduchy może być z fikcyjnego konta tylko nie pisz już tu nic o mnie, bo uwierz mi nie mnie tym szkodzisz ale sobie. Gdybyś zechciała mnie poznać nie przyszłoby Ci do głowy obrażanie mnie, bo jestem taka jak Ty mam dwie ręce i nogi, choć przydałyby się cztery przy dzieciaku :) mam krew czerwoną jak Twoja i pewnie podobne potyczki z życiem. Szerokości :)

Gość gość
Daga jaga, a popatrz na tego goscia, jaki to tchorz. Nie ma odwagi podpisac sie nawet nikiem! Bo wie, ze juz by tak wesoło jej tu na forum nie bylo, kazdy by i na nia mogl najechac. A tak wali z anonima, bo tak najbezpieczniej. Sama o sobie nic nie napisze, bo boi sie krytyki. Dla mnie tacy ludzie to zera. Na tym swiecie jest dosc zła. A oni jeszcze dokladaja swoje 5 groszy.

Mam nadzieję, że nie cały świat tak wygląda jednak :) najłatwiej się kogoś wyzywa siedząc w krzakach :) tchórz nie tchórz tylko, czemu ja nie mam takiej potrzeby? nawet mi by to do głowy nie przyszło zero frajdy w tym :P jak już nabluzgać to z otwartą przyłbicą :)

Gość gość
dobrze jej daga napisalas, ludzie mysle czsem, ze jak sa w necie, to sa jakimis internetowymi tworami, nie ludzmi i do takich tez rtworo pisza. jak mi ktos tu jedzie ze jestem debilka, niedorozwojem, glupkiem, tłukiem, (bo np zrobilam blad ortograficzyny albo pomylilam sie itd) to mam to gleboko w d***e. wtedy sie smieje w duchu, bo wiem, ze mam wyzsze wyksztalcenie, jestem calkiem zgrabna i dosc ladna, mam poukladane w glowie. ale jak ktos ubliza komus personalnie, to juz przegiecie i nie dziwie sie, ze zareagowalas. zwlaszcza, ze babka obraza podobno tez twoje dziecko, ot tak, dla funu. i chyba sama do konca nie zdaje sobie sprawy, jaka jest okrutna i ze kogos naprawde to moze dotknac.

Gość Ale to już było
Pamiętam słowa mojej koleżanki z pracy podobne do twoich. Okazało się że sama ma rude dziecko.Widać tak miało być.Co masz do rudych dzieci?! Maja śliczne buzki, sa naprawdę ładnymi dziećmi.Trochę gorzej z chłopcami, ale to też dzieci.

Gość gość
Daga nie masz takiej potrzeby, bo ludzie znajacy swa wartosc i we wzglednej normie psychicznej nie maja potrzeby okazywania nieuzasadnionej nienawisci, proste.

Ja ogólnie nie lubię robić nikomu przykrości bez powodu, bo zaraz wyobrażam sobie jak ja bym się czuła wyzwana za nic :o raz tu pojechałam po Mamie Ewuni ale dyplomatycznie i bez obelg, bo nie mam chęci nakur/wienia komuś.... i tak mam wyrzuty sumienia, że jej to napisałam :P Ja mam dziecko blond niebieskookie, do mnie niepodobne! No nie ma sprawiedliwości :P Jednak kolor włosów to ostatnie o czym myślałam przed cc :P Cieszę się, że są jeszcze spoko ludzie na świecie.... w razie gdybym miała kiedyś rude dziecko :P

Gość gość
Moje dziecko ma blond wlosy i bardzo duze, piwne oczy :) klon swojego taty, a czlowiek rodzil w bolu 15 godzin ;) i nawet gdyby byl rudy, chociaz u nas w rodzinach nie ma rudych, to mialabym to gdzies. Moja przyjaciolka jest ruda, doslownie jak marchewka, ale jest bardzo dobra osoba. Smiali sie z niej, podle szydzono, bo ruda. Duzo razy mi opowiadala. Glupota moim zdaniem. Nigdy nikogo nie obrazilam bez waznego powodu, a jezyk mam ostry jak potrzeba, nawet bardzo.

Gość gość
Autorko, Czy ty masz 5 lat? Pytam, bo dorosły, dojrzały, odpowiedzialny człowiek nawet nie pomyśli tak jak ty. Zgroza. Dziecko to nie lala, która ma być ładna, to istota ludzka, którą powołujesz na świat, i za którą jesteś odpowiedzialna. A co będzie jeśli urodzi się w czarnymi włosami, ale ciężko chore? Albo bez ręki? Jak podejmujemy decyzję o byciu rodzicami, to trzeba brać pod uwagę, że dzieci nie zawsze rodzą się piękne i zdrowe.

Gość gość
Daga pisałam,ze to nie ja jadę po twoim dziecku i zapamiętaj to sobie raz na zawsze! Uroda to kwestia gustu i według mnie jesteś brzydka.no co na to poradzę,ze tak cię odbieram?:) Ledowa a ty się zaloguj paszczurze z barcina zamiast walić z anonima:)

Gość gość
Gosc 15:16 posluchaj wlasnej rady i sie zaloguj, a nie walisz z anonima :D

Gość gość
Logują się debile twojego pokroju,chociaż widzę,że już przestałaś:)ciekawe dlaczego?:D

Gość gość
Taaaaa? A to ciekawe. To jaki mam nick??? :D chyba mama Cie nie kochała dziewczyno :)