Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja1986

Rude dziecko to porażka nie wiem co bym zrobiła gdybi mi się takie trafiło

Polecane posty

No to masz poważny problem ze sobą i cierpisz na rozdwojenie jaźni ja napisałam, że nie jestem brzydka i to rzecz gustu, a Ty cytuję: "Coś ci powiem,nikt nie chce dopuścić do siebie mysli ,ze jest brzydki więc nie dziwię się,że uważasz się za ładną" czyli prawda objawiona po czym zmieniasz front: "Uroda to kwestia gustu i według mnie jesteś brzydka.no co na to poradzę,ze tak cię odbieram?" No i mogłaś to w taki sposób powiedzieć i to na temacie ze mną związanym ale ty masz chyba wzwód jak możesz mi nawtykać, bo ty mnie widzisz, a ja Ciebie nie. Poza tym nawyzywałaś mnie, a niczym Ci nie zawiniłam żebyś pisała, że mam "mordę" i ta cała reszta inwektyw, co tego też się wyprzesz? Jeżeli nic do mnie nie masz poza tym, że Ci się nie podobam, to może przestań pisać te przykre rzeczy o mnie przy byle temacie nie związanym ze mną, bo to nie jest miłe, brzydka fuj i milion wykrzykników na topiku jakiejś panny o jej dziecku :o może Ty się pochwal jaka jesteś śliczna? puściłaś do mnie wredne wiązanki, a teraz damę tniesz, że tak mnie postrzegasz, rzecz gustu tylko czemu przy byle temacie?) och i ach dyplomatka nagle się znalazła :o ja nie ujawniłam tu swojego fb i nie wiem kto to zrobił i jeżeli chcesz aby ktoś się zalogował czyli led to może sama przestań "walić z gościa"

Gość gość
Daga ale ty się przejmujesz?chyba jednak faktycznie masz kompleks z powodu swojego wyglądu:D O co ci chodzi z tą dyplomatką?:D mało rozgarnięta jesteś.P.s. nikt nigdy nie ujawnił tu mojego fb hahahaaa

Gość gość
15.16 ciekawą masz taktykę każdy kto ci zwróci uwagę to led, bo nie masz argumentów na swoją głupotę więc wszyscy są led :) słaaaabe to :P DAGA bije cię klasą na na głowę kobieto.

Gość gość
wow, klasa na kafe:D:D

Gość gość
jak ktoś ma klasę to na ją nawet na kafe ale tobie pewnie to pojęcie jest obce tłuczku do mięcha :D

Gość KIMIMOTKA
"Coś ci powiem,nikt nie chce dopuścić do siebie mysli ,ze jest brzydki więc nie dziwię się,że uważasz się za ładną" czyli prawda objawiona po czym zmieniasz front: "Uroda to kwestia gustu i według mnie jesteś brzydka.no co na to poradzę,ze tak cię odbieram?" zacytowałam jage dage i co dalej sądzisz, że jesteś ok na psychice? bo to o to chodziło z dyplomacją no ale to jeszcze musiałabyćś czytać ze zrozumieniem a daga napisała o SWOIM fb nieczytata debilko :P ujawniłaś się jako debilka i jeszcze brniesz w to i pyskujesz ale żenada :P no i w sumie czemu uderzasz w dagę przy byle temacie już któryś raz to widzę ty to musisz mieć kompleksy pewnie to ty też pisalaś o jej facecie jaki to brzydal :o ty to faktycznie musisz być gnidą zazdrosną i zakompleksioną

Gość gość
Masz rację jest mi bardzo obce:) O pani z klasą wybacz mi:D

Gość gość
Nieczytata?:D:D dzięki za nowe słówko:)

a ty jaki masz kompleks, że musisz wszędzie, wszędzie i wszędzie o mnie pisać w taki sposób? Może nie mam kompleksu tylko zwyczajnie nie chcę żeby ktoś cały czas mnie obrażał przy byle temacie czy to takie dziwne? No wybacz ale normalny człowiek tak nie robi. Po prostu za 157 razem zwróciłam Ci uwagę nie wiem czy chciałaś mnie sprowokować czy sobie poużywać ale powtarzam: sobie robisz krzywdę, bo sama w sobie hodujesz głupią babę z magla, która kiedyś urośnie i Cię zeżre :o Tak czy inaczej ja nie napisałabym o Tobie, że masz mordę, choć twoje zachowanie pokazuje, że faktycznie możesz ją mieć :)

Gość makabreska
hahahahaha daga mistrzyni ciętej riposty :D a tobie zgnuśniała kretynko powiem nie ośmieszaj się już, bo lejemy z ciebie a ty dalej brniesz i brniesz sama pewnie cellulit na ryju masz i wąsy jak twoja stara a plujesz na całkiem ładną dupę dla mnie to jasne jest jak słońce faktycznie piejesz na nią wszędzie masz obsesję zboczona babo

Gość gość
No ja też przyznam że to dziwne że niby nie masz kompleksów jesteś ładna, obiektywna i mówisz szczerą prawdę a wszędzie opisujesz jaka daga jest paskudna ktos kto jest ładny nie ma potrzeby robić takich rzeczy więc spakuj swoje noże wieśniaro :D

Gość gość
nie tłumaczcie idiotce bo to bez sensu ona i tak dalej będzie jechała te teksty z bazaru typowa polandowa ścierka nie mylić z prawdziwymi Polkami :P ośmieszyła się i sama sobie zaprzecza. ja w przeciwieństwie do Dagi powiem ci to; MASZ MORDĘ i to zdechłego kunia pewnie obleśna jesteś i żal ci że ktoś brzydki w twoim oczywiście mniemaniu idioty, może być szczęśliwy wykształcony i miec udane życie buuuuuu :( trzeba było się puszczać? trezba było z byle kim? :P ehehehehehe

Gość gość
daga_jaga kuźwa normalnie lubię Cię :) normalnie Cie lubię! mega pozytyw

Gość gość
Napisz,zwisa mi to:) dobra widzę,że musze z ciebie zejść bo zaraz się poryczysz albo już to robisz.Konkubent już ci łezki ociera?:D dawać tu dns!Jesteś tu na gościu?dlaczego mnie to nie dziwi:D:D

Gość gość
Dalej ruda gadaj gdzie ona jest?

Gość gość
15:42 wiesz co mnie by było głupio i może tak jak ją anonimowo pojechałaś tak ją anonimowo przeproś i już tak nie pisz bo faktycznie dziewczyna ma rację, a mówiąc o prawdzie jaką niby napisałaś i że to nic obraźliwego przypominasz mi pewnego sędziego który uznał, że przecież swastyka namalowana w białymstoku na murze to hinduski symbol szczęścia :o

Gość gość
Zleciały się szkapy bronić jagi.Solidarność rudych jajników

Gość gość
Alicji T.ze Świnoujścia i jej koleżanki Natalki tak nie broniłyście.Bo co?bo ładniejsze od was?:)

Gość gość
przynajmniej miał się kto zlecieć, bo jak widać z twojego obozu kretynek zleciałaś się tylko ty hahahahaha

Gość gość
no zwłasza natalka ładniejsza hahahaha z nochalem jak klamka i końską mordą z solarium hahahaha poza tym one same zakładały o sobie tematy więc czemu bronić idiotek

Gość gość
Alicji T.ze Świnoujścia i jej koleżanki Natalki tak nie broniłyście.Bo co?bo ładniejsze od was? x Ty ładniejsza? chyba od Natalki sobowtóra joli rutowicz no ale to akurat żadna sztuka Alusiu :)

Gość gość
Taaa jasne, bo ty już wiesz kto o nich zakładal tematy.Nawet jeśli to one same,to kobiety z klasą z kafe powinny to olać:D

Gość gość
No i wydało się kto wyzywa dagę, wasza Alusia ideał kobiety o której zazdrośnice niby tematy zakładały

Gość gość
Podałam tylko przykład tych kobiet

Gość gość
masz w rodzinie rudych,i to najblizszej i nie masz ani grama pokory??/ ehh zenujace, widac od razu ze masz zj****e geny,,szkoda dziecka zeby dziedziczylo po tobie

Gość gość
A nie dziwiło was, że akurat na tapecie były dwie przyjaciółki? Jaki byłby sens obrażać kogoś kto nie zajrzy na kafe? a skoro zaglądały to czemu tematy wisiały tygodniami zwałszcza ten o cudaszku na istagramie? czy wy serio nie umiecie logicznie pomyśleć? przecież były linki do ich fb po to żeby zawrzało i aby mogły się polansować, bo to takie właśnie pustaki.

Gość gość
Po wpisach tej wyzywającej dagę i jej podobnych nie dziwię się autorce, jesteście żałosne :o

Gość gość
Niby pustaki a zazdrość przez was przemawia:) co druga tu mieszka z teściową i wrednym mężem,którego by najchętniej kopnela w doopę ale wtedy nie mialaby za co żyć.A one mają wszystko i to was boli:)

Gość gość
taaaaa mają wszystko :P i pokoik lili z kafelkami jak w kostnicy albo w rzeźni z lat 80-tych w życiu bym tego dziecku nie zrobiła :o

Gość trudne położenie
Mam rudą kuzynkę, prześliczna, drobna dziewczyna, ma piękne, zdrowe, grube włosy i synka rudzielca. Niesamowicie zdolny, młody człowiek. Geniusz matematyczny, bardzo dojrzały jak na swój wiek. Doskonały szachista - bierze udział w konkursach szachowych z rewelacyjnymi wynikami. Możesz być pewna, że ja nigdy nie spojrzę na Twoje dziecko przez pryzmat koloru jego włosów. Podobnie zresztą jak większość tolerancyjnego społeczeństwa. Nie masz się czego bać :)