Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponad 17 tys osób chce usunięcia Hartmana z UJ

Polecane posty

Gość gość
Niektórzy lubią rozrywki itelektualne i podejmowanie trudnych tematów,lepsze to niż życie cebulaka który uważa ze jest dzieckiem boga i może być gamoniem bez mozgu

Gość gość
ukonczyli filozofie m.in. Józef Tischner Adam Schaff Józef Maria Bocheński Roman Ingarden Kazimierz Ajdukiewicz Władysław Tatarkiewicz Tadeusz Kotarbiński Florian Znaniecki Kazimierz Twardowski Wincenty Lutosławski Feliks Koneczny

Gość mgr cebulak nie po filozofii
gość dziś Niektórzy lubią rozrywki itelektualne i podejmowanie trudnych tematów,lepsze to niż życie cebulaka który uważa ze jest dzieckiem boga i może być gamoniem bez mózgu x popieram ale nie zgadzam się na to żeby te "rozrywki intelektualne" były opłacane z moich podatków!!!!

Gość gość
zawsze możesz przestać płacić w Polsce podatki i przenieść się do Korei Północnej. tam podatków nie ma.

Gość gość
mam lepsze rozwiązanie dla ciebie i polskiego społeczeństwa - wynieś się do Londynu tylko problem jest taki że tam mają swoich debili w nadmiarze więc z pracą na uczelni może być problem:-D

Gość gość
dlatego prawdopodobnie ty nie masz szans na prace w Londynie na uczelni. nadajesz się tylko na zmywak.

Gość gość
Ja się pytam co jest złego w kazirodztwie, skoro dopuszczaja się go dobrowolnie pełnoletni ludzie?

Gość gość
Powiem nawet ze myślę ze taka milosc jest bezwarunkowa i gleboka. Kiedyś wszelakie wielkie rody dopuszczaly sie kazirodztwa

Gość gość
na zmywaku to pracują w Londynie ci po filozofii i politologii, ja nauczyłem się tabliczki mnożenia

Gość gość
Cała kultura wielkiego Egiptu, najdłużej trwającej cywilizacji w historii Ziemi, oparta jest na kazirodztwie. Gdybyście się uczuli to też, tę prostą prawde byście znali.

Gość gość
Gdyby to zrobił w sposób dowcipny nie byłoby problemu. Ale Hartman to beztalencie, które potrafi jedynie biegać po telewizjach i gazetach. Niech napisze o tym jakąś zabawną rozprawkę. Nikt nie będzie miał do niego pretensji.

Gość Gondoll Goeorge
prof. Nowak kazuje się być katolicko-nacjonalistyczną gnidą, która usiłuje zamknąć usta myślacym inaczej. Bronią jest zaściankowo rozumiana moralność. UJ powinien jego się pozbyć bo sciąga uczelnię na poziom bagna peryferiów Europy.

Gość gość
prof. N. zatruwa umysły studentów polską, nacjonalistyczną ideologią czyli szerzy nienawiść i pogardę do sąsiadów Polski, ale robi to subtelnie, delikatnie, w białych rękawiczkach więc nie budzi podejrzeń.

Gość gość
nowak to utwalacz megalomanii narodowej szkodnik na polu historii

Gość gość
profesor o bolszewickiej mentalności !!! genetyczny donosiciel.

Gość gość
nowak wynocha z uczelni niie chcemy takich profów

Gość gość
Hartman powinien ostro dostać wpier/dol!! je/bane lewactwo wszedzie musi sie panoszyć 😡

Gość gość
Prof. Andrzej Nowak, historyk z Uniwersytetu Jagiellońskiego, nie ma nic wspólnego z petycją wnioskującą o usunięcie z uczelni prof. Jana Hartmana w związku z jego aktywnością publicystyczną. "Nie przyszłoby mi do głowy domagać się usunięcia jakiegokolwiek profesora z UJ" - zapewnia w liście do Hartmana. Źródłem nieprawdziwej informacji jest najprawdopodobniej serwis Radio Maryja.xxCzyli jak zwykle....:O