Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wtopa z prezentem

Polecane posty

Gość gość

Witam! potrzebuję porady. 30 października obchodzę z moim mężczyzną rocznicę i akuku, zaliczyłam niezłą wtopę z prezentem. zmówiłam nieśmiertelniki, na obydwóch jest ten sam napis natomiast inne zdjęcie. miałam taki fajny pomysł, że będzie to prezent DLA NAS a nie tylko dla Niego. ale zapomniałam, że w zestawie, naszyjnik jeden jest długi natomiast drugi jest krótki i teraz moje pytanie: czy powinnam rozdzielić je tak jak zamierzałam i ten krótszy przygarnąć sobie i np dopiąć do innego naszyjnika bądź bransoletki albo z czasem dokupić sobie sam naszyjnik? czy pozostawić całość dla mojego mężczyzny? nie miałabym takiego dylematu gdyby nie były to dwa niemal identyczne nieśmiertelniki. zupełnie inna sytuacja byłaby gdyby na jednym było same zdj a na drugim napis... tymczasem nie wiem co czynić. kobietki, podpowiedzcie mi, proszę PS jeśli był już taki temat/wątek a ja założyłam nowy to przepraszam, nie korzystam z takich stron, nie umiem się odnaleźć :)

Gość gość
dodam jeszcze, że te dwa nieśmiertelniki razem tworzą chyba tak jakby taką piękną, spójną całość. czy odczepienie tego małego będzie dobrym pomysłem?

Gość gość
o czym ty w ogóle piszesz, lasia?