Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o zakolach u faceta?

Polecane posty

Gość gość

Podobają wam się takie zakola?

Gość gość
Zakola świadczą o intensywnym rozwoju półkul mózgowych. Prowadzi to do konkluzji że faceci z zakolami są inteligentniejsi niż faceci bez zakól. Zwykle jest tak że im bardziej rozwinięty mózg, tym bardziej wypadają włosy. Jak u szczura.

Gość gość
Jestem prawie łysy, trudno jednak powiedzieć że jestem inteligentny. Wiec co ty pitolisz!

Gość gość
przeszczep sobie włosy, bo zakola są brzydkie, odejmują facetowi dużo urody

Gość gość
Nic sobie przeszczepiał nie będę!

Gość gość
zakola mi nie przeszkadzają, jestem jak najbardziej na tak pod warunkiem że nie ma długich włosów i nie zaczesuje sobie ich w dziwny sposob, aby je ukryć. Mężczyzna powinien być ścięty na krótko, wszelkie stawianie włosów na żelu jest wieśniackie..

Gość gość
gość dziś Dziwnie się składa, bo z tego co zauważyłem ( pewnie nie tylko ja) to głównie łysi i ci z zakolami to największe głupki, naiwniaki i cebulaki, a zawsze próbują zgrywać wielkich cwaniaczków i wszystkowiedzących :classic_cool:

Gość gość
mój mąż ma zakola ale mu pasują,od dziecka tak mu rosły włosy...jest króciutko ścięty więc nie wygląda to źle

Gość gość
gość 14:50 to co ty gej jestes ze tak się facetom przyglądasz? :O...co mają włosy wspólnego z tym czy facet to głupek czy nie,,,piertolisz jakbyś się szmat nażarł :O:O

Gość gość
gość dziś Nie trzeba się przyglądać facetom, żeby zwrócić uwagę na to czy ma zakola czy jest łysy. :O I to była odpowiedź na "mądrości" gościa z 14:40, więc ten sam poziom. :classic_cool:

Gość gość
niestety prawda jest taka że mężczyźni którzy mają gęste, ciemne włosy są o wiele lepiej odbierani niż łysiejący, z zakolami. przykro mi:(

Gość gość
ja jestem kobietą a obojętne mi czy facet ma zakola czy nie...i nie odbieram lepiej facetów z ciemnymi ,gęstymi włosami więc proszę nie uogólniać

Gość gość
mi sie nie podobaja geste, bujne włosy u faceta, dla mnie to takie niemęskie .... ale o gustach sie nie dyskutuje. A co do inteligencji hahah jacy tu śmieszni ludzie piszą. LUDZIE JEST NOWA TEZA! Łysienie nie jest zależne genetycznie, a zależy od inteligencji ! ALE się uśmiałam

Gość gość
Zakola dodają lat facetowi i postarzają, nawet młodzieniaszek jak ma zakola to wygląda 10 lat starzej

Gość gość
niestety, nie lubię czegoś takiego u facetów :( ALE jeśli gość mnie oczaruje mając to coś + normalny + fajny charakter, miły, czuły etc etc, to nie będzie mi to przeszkadzać :)

Gość gość
mój mąż tez ma zakola ,ma 39 lat a wygląda na max 35...nikt nie chce wierzyc ze ma prawie czterdziechę...ma po prostu młodą twarz

Gość gość
Ważne jest żeby miał spory sprzęt. Włosami mnie nie wychędoży.

Gość gość
up up