Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian111

moja trauma z mlodosci straszna historia :((

Polecane posty

Gość Adrian111

moj koszmar zaczał sie dopiero w liceum. Nie pamietam dnia w którym wyszedłbym z domu bez rajstop. Byłem sprawdzany przed i po wyjsciu z domu. Na wf nie mogłem juz zakładac getrów, tylko rajtuzy. Kiedys mama dowiedziała sie ze zdjemuje je w kiblu. Za kare na 2 miesiace zabrala mi z szuflady wszystkie skarpetki co oznaczało cwiczenie na wf-ie w rajstopach i spodniach dresowych oraz przebieranie sie w szatni przy wszystkich. Najgorsze były jednak wakacje, a szczególnie obozy i inne wyjazdy. Miedzy 1 a 2 klasa liceum pojechałem na obóz w góry. Dostałem oczywiscie kilka par rajstop ale miałem schowane równiez kilka par skarpetek które regularnie odkładałem od jakiegos czasu i jedne krótkie spodnie które sam sobie kupiłem. Przed wyjazdem musiałem obiecac ze bede nosił rajstopy, oczywiscie obiecałem. Jednak na wyjezdzie oczywiscie ich nie nosiłem, rajstopy lezały w torbie a ja przez cały obóz wreszcie chodziłem ubrany jak człowiek. Tylka na droge powrotna ubrałem rajstopy i długie spodnie w razie "kontroli" na dworcu. Jednak po powrocie mama chyba sie połapała ze ja oszukałem- zreszta po stanie rajstop było widac ze nie były noszone. Obstawałem jednak przy swoim i powiedziałem ze upralem je przed wyjazdem. Wiedziałem jaka spotka mnie kara gdybym sie przyznał. Potem nadszedł rok szkolny, nosiłem je juz oczywiscie bez oszukiwania tylko w miare mozliwosci sciagałem przed wf-em. Nastepne wakacje to był prawdziwy koszmar. 2-tygodniowe kolonie nad morzem w Ustce (jechałem na nie razem z dwoma kolegami). Moj plan był ten sam co w zeszłym roku. Mama spakowała mi same rajstopy gdyz w mojej szufladzie nie istniało juz cos takiego jak skarpetki. Jednak rano tuz przed wyjazdem przezyłem szok- jakos znalazła te moje "pochowane" i oczywiscie zabrała. Poinformowany został nasz opiekun obozowy o moich kłopotach z krazeniem(?!) i koniecznosci noszenia przeze mnie rajstop uciskowych(?!). To były najgorsze wakacje w moim zyciu

Gość gość
ale nudzisz liczysz na to, że te rajstopy wywołają tu burzę? ani to zbyt śmieszne, ani nawet żenujące. Napiasłeś/aś się i po co?

Gość gość
a dla mnie nawet zabawne, nosisz je dalej?

Gość Adrian111
tak bo moja zona mi kaze (matka mi ja znalazla)

Gość Adrian111
tak :(( niestety, mimo że mam 24lata w dalszym ciągu jestem zmuszany do noszenia rajstop. Niestety im jestem starszy tym rygorystyczniej jest to egzekwowane.

Gość gość
powieś się na tych rajstopach i przestań męczyć pałę